![ازدواج کمتر، طلاق بیشتر؛ زنگ خطر برای خانوادههای ایرانی؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/9/27/20185355_459.png)
منصور رئیسی گفت: برداشت میوه گواوا تا اوایل فروردین ادامه دارد و پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت بیش از ۲۶۰ تن از این محصول در روستاهای کهنانیکش، گرمبیت، کهیر برز، ریکوکش و درگس از بخش باهوکلات تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی تاکید کرد: گواوا معروف به زیتون محلی، میوههای خوش طعم و مزه، منحصر به مناطق گرمسیری است.
مدیر جهاد کشاورزی دشتیاری ادامه داد: گواوا سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C، پتاسیم و فیبر است و مصرف این میوه مغذی فواید زیادی از جمله کمک به افزایش سلامت قلب، بهبود عملکرد سیستم گوارش، کاهش خطر ابتلا به سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت بینایی برای سلامتی دارد و برخی مطالعات نشان داده مصرف آن ممکن است به کاهش قند خون کمک کند.