ترحم بهزاد گفت: شناسایی دیمزارهای کمبازده کشور یکی از سیاستهای سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری است و بر همین اساس توسعه کشت گیاهان دارویی در این دیمزارها مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور افزود: در راستای استفاده بهینه از ظرفیت دیمزارها در سطح کشور هماهنگیهای لازم با اعضای شورای راهبردی گیاهان دارویی صورت گرفته تا گونههای گیاهان دارویی در معرض خطر، تهدید و انقراض را در دیمزارهای کمبازده توسعه دهیم.
او همچنین گفت: کشت گیاهان دارویی در اراضی دیم کمبازده به خاطر عملکرد پایین دیمزارها میتواند برای مردم درآمدزایی خوبی به همراه داشته و همچنین باعث ساماندهی دام در عرصهها شود.
بهزاد افزود: تحقق این مهم افزون بر آن موجب تغییر بهبود معیشت بهرهبرداران شده که ادامه این روند به تقویت و افزایش پوشش گیاهی در کشور منجر خواهد شد.
مدیرکل دفتر امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، ارزآوری و تاثیر مطلوب در حفظ منابع پایه (آب و خاک) را دیگر ویژگی این راهبرد در کشور برشمرد و گفت: برای تحقق این مهم ضرورت دارد وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت و بهداشت و درمان از جمله سازمان غذا و دارو و سرمایهگذاران بخش خصوصی پای کار بیایند.
بهزاد ادامه داد: در سایه همافزایی این سازمانها میتوان گامهای خوبی در حوزه تجاریسازی، پیشگیری از خامفروشی و بستهبندی و استانداردسازی اینگونه گیاهان دارویی برداشت و دولت هم باید در این بخش از سرمایهگذاران بخش خصوصی حمایت کند.