مدیر کل غله و خدمات بازرگانی اصفهان در کارگروه آرد و نان شهرستان تیران و کرون با اشاره به تولید نان و توجه به کیفیت این محصول گفت: ماهانه بیش از ۳۲ هزار تن آرد در بین ۴۸۰۰ واحد صنفی نانوایی و پخت نان فانتزی توزیع میشود.
خبرداد.
محسن ضیایی با اشاره به کیفیت نان تولیدی در این استان افزود: اصفهان جز چهار استان اول تولید نان و آرد با کیفیت در کشور است و با وجود آموزشها و کیفیت آرد امکان تقویت کیفیت آن وجود دارد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی اصفهان با بیان اینکه امسال علاوه بر میزان تولید گندم استان، ۳۰۰ هزار تن دیگر از این محصول از دیگر مناطق ایران و کشورهای خارجی خریداری شده، تصریح کرد: این خرید برای نانواییها و کارخانههای تولید بیسکویت، ماکارونی و محصولاتی از این قبیل بوده تا با مشکل تأمین ماده اولیه روبرو نشوند.
ضیایی به خرید تضمینی بعضی از محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش کشت و ایجاد انگیزههای تشویقی، خرید تضمینی امسال در مقایسه با سال قبل رشد بیش از ۱۰۰ درصدی داشته که گندم یکی از اصلیترین این محصولات به شمار میرود.
وی به توزیع اقلام یارانهای از جمله برنج و شکر در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال ۱۷ هزار تن از این دو نوع محصول برای رفاه مردم و تنظیم بازار و همچنین حمایت از تولیدکنندگان مثل شیرینی پزیها در استان اصفهان توزیع شده است.
مدیر جهاد کشاورزی تیران و کرون در این جلسه گفت: گندم دیم و آبی در این منطقه کشت میشود که کیفیت خوبی برای تهیه نان دارد.
مهدی آرپناهی با اشاره به توزیع بخشی از آرد در تیران و کرون افزود: کیفیت آرد نقش مهمی در تولید نان با کیفیت دارد.
او اضافه کرد: افزایش سهمیه آرد یکی از مطالبات نانواییها و مردم این شهرستان است تا تولید نان در بازار نانواییهای دارای سهمیه دولتی افزایش یابد.