اسدی گفت:کارخانه ساخت لوله جهت تسریع در تامین لوله مورد نیاز خط انتقال آب از دریای عمان به استان‌های سیستان و بلوچستان و خراسان‌‌های جنوبی و رضوی احداث می‌شود.

 استاندار خراسان رضوی برای نظارت بر روند پروژه انتقال آب دریای عمان به مشهد، از این ابرپروژه بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت آن قرارگرفت.

 مدیرعامل شرکت تامین آب صنایع و معادن در حاشیه بازدید یعقوب‌علی نظری از این پروژه گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده در پایان سال ۱۴۰۳ و حداکثر تا اوایل سال ۱۴۰۴ آب دریای عمان به زاهدان خواهد رسید؛ دراین راستا افق پیش‌بینی شده برای رسیدن آب به مشهد مقدس پایان سال ۱۴۰۵ است.

محمدحسن اسدی با بیان اینکه ۲۰ پیمانکار در مسیرخط انتقال آب از چابهار تا مشهد مقدس در حال فعالیت هستند، افزود: جبهه‌های در حال اجرای این پروژه شامل لوله‌گذاری، ساخت آبگیر، آب شیرین کن و پمپاژ است که هم‌اکنون در تمام جنبه‌‏ها پیمانکاران در حال فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: هدف‌گذاری اولیه ما انتقال آب به زاهدان است. در این راستا ۱۰ پیمانکار با ظرفیت ۲ کیلومتر لوله‌گذاری در روز فعال هستند که ظرفیت بسیاربزرگی است.

مدیرعامل شرکت تامین آب صنایع و معادن با تاکید براینکه پروژه انتقال آب از دریای عمان باتوان مهندسان ایرانی درحال اجراست، خاطرنشان کرد: اقدام خوبی که با حضور استاندار خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان انجام شد این بود که تصمیم گرفته شد با دستور وزیر صمت یک کارخانه لوله سازی درشهر زاهدان برای این پروژه احداث کنیم تا عملیات ساخت تسریع شود.

اسدی به وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه اشاره کرد و گفت: پیشرفت فیزیکی این پروژه در مقیاس کل ۱۲ و نیم درصد است، با این حال سه پیمانکار در استان خراسان رضوی، عملیات انشعاب آب، مسیرسازی و حفر تونل را از قائن تا مشهد دنبال می‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مردم ایران
۱۶:۴۲ ۲۶ آذر ۱۴۰۲
کشورهایی که دریا دارند از آب دریا استفاده میکنند الان همین کشورهای حوزه خلیج فارس اب دریا را شیرین میکنند وبرای شرب وکشاورزی میکنند وحتی صنعت تو ایران نسبت به این کشورها اب شیرین هم داریم ولی مدیریت نیست مردم ایران ودولت روی گنج خوابیدند ولی معلوم نیست این درامد کشور کجا خرج میشده ومیشود که حالا بفکر افتاده اند اکثر استانها از فرونشست زمین در خطر هستند اگر دیر بجنبند دیگر قابل جبران نیست کشور ما به اب دنیا وصل هست خلیج فارس به دریای عمان دریای عمان به اقیانوس هند ووووو انوقت تمام تبهای زیرزمین کشیدند که الان عق چاهابه ۲۰۰ متر بالا رسیده میدانید چه فاجعه ای هست روزی بادست وسطل میشد از چاها اب برداشت
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۱:۵۶ ۲۲ آذر ۱۴۰۲
?
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۱ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
اگر اسم مشهد نبود تا ۱۰۰ سال دیگه آب به سیستان و بلوچستان نیومد
Iran (Islamic Republic of)
خسرو
۰۷:۵۶ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
اگر بیست سال قبل این کارا میکردند حالا نه آب های زیرزمینی خلاص میشد نه بهترین آب شرب به صنایع داده شما کلا اگر کارخانه های آب بر به کنار دریا میبردند مشکل آب پیش نمی آمد
Iran (Islamic Republic of)
رضا کوچکزای
۰۶:۴۱ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
من یک فرد کشاورز در سیستان هستم عزیز شما که بهترین زندگی رو دارید می توانید که از این شهر به شهر دیگر بروید ولی ما چکار کنیم باید بسوزیم تا کی روزی من میکانیک وسایل کشاورزی بودم راننده تراکتور بودم و زندگی می گذشت حالا برم دزدی بابا عمل کنید حرف نزنید
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۰۲:۴۲ ۲۱ آذر ۱۴۰۲
چراب قطع شده ??????
Russian Federation
ناشناس
۱۴:۲۴ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
اگر هر شهر اقدام به تصفیه وشیرین کردن آب دریا بکند عالی هست ولی اگر فقط در مبدا این کار تصفیه وشیرین کردن آب اتفاق بیفتد این آب شیرین از همان مبدا به سمت سایر شهر ها نخواهد رسید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۴ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
تو استان خراسان رضوی که آب برآوردن ندارن وجمعیت زیاد داره و داره به طور گسترده زیادمیشه چراباید کشاورزی اببر انجام بده...چراصنایع آن اینهمه زیاده....آب ندارید خب به اندازه مصرف کنید...درقضیه آب سیستان درست آب ندارن اما بلوچستان آب زیادی داره که یا می‌ریزه به پاکستان یا به دریای مکران...با سدسازی زیاد هم آب برای بلوچستان وهم برای سیستان فراهم میشه بدون این همه هزینه وجابجایی
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۱۳:۱۹ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
خدا به تمام مهندسین و کارگران این پروژه سلامتی بدهد که هر چه زودتر این پروژه مهم رو به اتمام برسانن عمر من کشاورز که رو به تمامی هست بلکه برا بچه هام مرحمتی بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۷ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
تا اون موقع ماهایی ک‌ اینجا زندگی میکنیم،عمرمون ب فنارفته و بچه هامونم،پناه بردن ب شهرهای دیگه. ب خدا قسم،این حق این مردم نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۱ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
در کشور ما آب در بسیاری از مصارف یک دهم هزینه شیرین سازی و انتقال آن درآمد ندارد واین هدر دادن بیت المال است،باید منابع و ثروت کشور عادلانه و برابر توزیع شود تا افراد توان کوچ از مناطقی که زندگی در آن سخت است را داشته باشند و بتوانند حتی در صورت بیکار بودن یک زندگی در حد نصف متوسط کشور را داشته باشند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۳:۲۴ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
آب نباشه پول بدردت میخوره بیاسیستان بعد بگید بعدشم کوچ کنیم عجب بزاریم خاکمون روواسه کی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۰ آذر ۱۴۰۲
این کار باید زودتر انجام میشد وبه همه استان های کم اب کشور میرسید؟!
آخرین اخبار