استاندار خراسان جنوبی؛

کمبود خوابگاه از مشکلات دانشگاه‌های خراسان جنوبی است

استاندار خراسان جنوبی گفت: کمبود خوابگاه یکی از مشکلات جدی دانشگاه‌های استان است لذا خراسان جنوبی باید در تامین اعتبار خوابگاه‌های دانشجویی ویژه دیده شود.

قناعت در دیدار با معاون عمرانی آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به بازدید‌های مختلف خود از دانشگاه‌های استان به خصوص دانشگاه بیرجند و صنعتی، گفت: یکی از مشکلات این دانشگاه‌ها موضوع کمبود خوابگاه است.

او افزود: همچنین این دانشگاه‌ها مشکلاتی دیگری از جمله فضای سبز، محوطه سازی و تکمیل سالن ورزشی دارند و نیازمند توجه ویژه هستند.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: اما در حال حاضر یکی از مطالبات جدی دانشجویان و هیات رئیسه بحث ساخت و تکمیل خوابگاه‌های دانشجویی است، در فصل جدید اعتبارات، سازمان برنامه و بودجه کشور خراسان جنوبی را ویژه ببیند و رقم اعتباری قابل توجهی برای احداث و تکمیل خوابگاه‌های استان اختصاص دهد.

قناعت اظهار کرد: از آنجایی که ما نمی‌توانیم از محل اعتبارات استانی برای تکمیل طرح‌های عمرانی دانشگاه‌ها اختصاص دهیم از محل سفر‌های رئیس جمهور اعتباراتی در نظر گرفته شده که پیگیری لازم برای تخصیص این اعتبارات را خواهیم داشت.

او تصریح کرد: دانشگاه بیرجند از دانشگاه‌های با قدمت شرق کشور است و تاکنون اقدامات و طرح‌های خوبی در دانشگاه اجرا شده، اما شان این دانشگاه و دانشجویان بیشتر از این است.

استاندار  با ذکر این نکته که خراسان جنوبی از ضعف زیرساخت‌ها رنج می‌برد، بیان کرد: باید استان‌های مرزی، محروم و کم برخوردار در تخصیص اعتبارات ویژه دیده شود تا بخشی از مشکلات آنان حل شود.

اختصاص هفت هزار میلیارد ریال  برای ساخت خوابگاه های متاهلی

شفیعی روز شنبه در دیدار با استاندار خراسان جنوبی افزود: این حجم از اعتبار معادل ۴۰ درصد کل اعتبارات عمرانی دانشگاه‌هاست.

وی گفت: یکی از رویکرد‌های وزارت علوم در طرح جوانی جمعیت، ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی است و چنانچه دانشگاهی بتواند نیمی از این هزینه‌ها را از محل مشارکت خیران و سایر منابع تامین کند، مابقی هزینه آن را برعهده می‌گیریم.

معاون عمرانی آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه با اشاره به در دست ساخت بودن سه خوابگاه دانشجویی متاهلی در دانشگاه بیرجند از محل کمک‌های خیرین اظهار کرد: با توجه به مشارکت خیرین در تکمیل این پروژه‌ها مساعدت لازم را خواهیم داشت.

شفیعی با بیان اینکه در دانشگاه بیرجند ۳۷ پروژه در دستورکار است که از این تعداد پنج پروژه عمرانی است، خاطرنشان کرد: نگاه ما به دانشگاه‌های نقاط مرزی به دلیل تثبیت جمعیت و اثرگذاری که در حل مشکلات جامعه دارند، ویژه است.

۷ هزار میلیارد ریال برای ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی اختصاص یافت

وی افزود: در حوزه عمرانی تلاش ما این است که ضرایب اعتباری را به گونه‌ای درنظر قرار دهیم که منجر به خدمتگزاری بهتر در دانشگاه‌های مرزی و محروم شود.

معاون عمرانی آموزش عالی سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه در زمینه مدیریت فضای سبز دانشگاه بیرجند و تکمیل تصفیه‌خانه هم به دلیل اهمیت موضوع کمک‌های لازم را خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح روزانه هزار و ۲۰۰ متر مکعب در شبانه‌روز امکان بازیابی آب وجود دارد.

شفیعی تصریح کرد: دانشگاه بیرجند از نظر کیفی هم فاصله دارد که تلاش ما این که با حمایت مالی به گونه‌ای کمک کنیم تا با شتاب بیشتر به شرایط استانداردتری و در شان شهر بیرجند برسد.

وی با ذکر این نکته که از محل صندوق توسعه ملی رقم قابل توجهی به تجهیز دانشگاه‌های کشور تزریق شده است، بیان کرد: اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان‌ها ۱۰۰ درصد محقق می‌شود، اما باید یک مرحله اداری طی شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار