سید عماد شاهرخی تصریح کرد: ظرفیتهای خیلی زیادی برای توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در سطح استان وجود دارد و لازم است با جذب سرمایه گذار بتوانیم از این ظرفیتها به بهترین شکل ممکن بهره لازم را ببریم.
وی ادامه داد: شرکت کیمیا تسنیم تجارت شرق در حوزه فرآوری، بسته بندی و … انجیرسیاه و حبوبات به ویژه نخود فعالیت خود را توسعه داده است.
شاهرخی عنوان کرد: ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار انجیر سیاه در لرستان داریم که در خاورمیانه بی نظیر است که متاسفانه تاکنون در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی این حوزه کاری صورت نگرفته بود، اما خوشبختانه امسال به صورت آزمایشی توسط شرکت کیمیا تسنیم تجارت شرق ۳۰ تن با کیفیت بسیار عالی فرآوری شده است.
وی گفت: قطعا میتواند با توسعه این محصول در سطح کشور به راحتی به فروش برود و ارزش افزوده در بخش ایجاد کند و در زمینه اشتغال و اقتصاد استان نقش مهمی داشته باشد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اظهار کرد: در حوزه حبوبات به ویژه کشت نخود نیزدر سطح زیر کشت در کشور رتبه اول را داریم که نیاز بود در بحث فرآوری و بسته بندی اقداماتی صورت گیرد.
وی افزود: این شرکت در این حوزه نیز کار را شروع کرده است و خوشحال هستیم که واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان روز به روز افزایش پیدا میکنند و به ظرفیت تولید خود میرسند.
شاهرخی بیان کرد: از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم تاکنون ۱۳ واحد فرآوری، بسته بندی، صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان به افتتاح و بهره برداری رسیده است و برنامه ریزی به گونهای است که تا دهه فجر ۵ واحد دیگر به مرحله افتتاح برسند تا بخشی از این ضرورت در استان که سالیان سال مغفول مانده است را جبران کنیم.
وی عنوان کرد: هر چه به سمت ایجاد زنجیره تولید برویم قطعا میتوانیم اشتغال بیشتری را ایجاد و به اقتصاد کشاورز، تولید کننده و کارآفرینان نیز کمک کنیم و به تبع بهره وری در محصول نیز افزایش یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان در بخش دیگری از صحبت هایش اظهار کرد: ۷۰ واحد در حوزه صنایع بسته بندی، فراوری، صنایع تبدیلی و تکمیلی و… داریم که بیش از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی گفت: برای این تعداد واحد، تسهیلاتی از محل تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است. در صورتی که این میزان تسهیلات محقق شود به سطح خوبی در ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان خواهیم رسید.