مدیرکل ورزش کرمان گفت: به عنوان کسی که در حوزه اجتماعی دغدغه‌مند هستیم، رسالت مهم این است، در هر بخشی هستیم، آگاهی بخشی کنیم.

میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در رویداد استانی جامعه‌پرداز که با حضور مدیرعامل بنیاد ملی خانواده، دبیر جایزه ملی جوانی جمعیت، فعالان مردمی در حوزه‌های جمعیت، ازدواج و هویت زن از سراسر استان برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، حضور شرکت کنندگان در این مراسم را خیرمقدم گفت و بیان داشت: این رویداد با هدف هم افزایی مناسب بین تشکل‌های مردم نهاد، گروه‌های جهادی، سمن‌های حوزه جوانان و همه کسانی که در حوزه اجتماعی فعالیت می‌کنند، برگزار شده و در آن مباحث مربوط به خانواده، جمعیت، هویت زن و مباحثی که امروز هم جای پرداختن دارد و هم به عنوان یک دغدغه مطرح است، بیان می‌شود.

وی افزود: از جمعیت مخاطبِ رویداد این برداشت می‌شود که قرار است یک رویداد کاملاً کیفی در استان برگزار شود و امیدواریم بتواند کیفیت کار، تأثیر خود را در حوزه کمیت نیز داشته باشد و بتواند این ظرفیت را برای استان کرمان به نحو مطلوب ایجاد کند.

پاریزی با اعلام اینکه امروز مباحث مربوط به جمعیت، سبک زندگی، مهارت‌های زندگی دارد در بخش‌های مختلفی دنبال می‌شود، تصریح کرد: در مجموعه وزارت ورزش و جوانان خوشبختانه دبیرخانه مجمع ملی جوانان در محل خود نهاد ریاست جمهوری شکل گرفته و امروز ظرفیت‌هایی که به عنوان دغدعه مطرح می‌شود، هم در سطح ملی، هم در استان‌ها (در حوزه ستاد‌های ساماندهی امور جوانان) و در هم مباحث تخصصی که خیلی از ارگان‌های فرهنگی دارند دنبال می‌کنند، انجام می‌شود.

وی بیان داشت: به عنوان مثال در بحث جمعیت و خانواده، ستاد جمعیت و خانواده دارد به شکل مستمر جلسات خود را در استان به ریاست استاندار برگزار می‌کند و هر روز در خصوص آمار استان (وضعیت رشد جمعیت، تولد و مرگ و میر)، در آن جلسه اطلاعات به روز ارائه می‌شود.

پاریزی، مباحث مربوط به خانواده، جمعیت و هویت زن را از جمله مسائلی دانست که به عنوان حلقه‌های یک زنجیر کاملاً بهم پیوسته است.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش به دیدار اخیر خود به اتفاق قهرمانان و مدیران ورزشی کشور با حضرت آقا اشاره کرد و گفت: آنجا مباحثی که مطرح شد، در حوزه تخصصی ورزش مخصوصاَ مسائل فرهنگی حوزه ورزش بود، به عنوان مثال، آنجا حضرت آقا از قهرمانان و کسانی که با ادای احترام به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران توانستند پیام خودشان را منتقل کنند، تشکر کردند.

پاریزی افزود: همچنین حضرت آقا از قهرمانان و ورزشکارانی که در اوج فتوت و جوانمردی مدال خود را در محل رقابت‌های هانگژو به مردان، زنان و کودکان غزه که مظلومانه به شهادت رسیدند، تقدیم کردند، قدردانی کرد.

وی تصریح کرد: حضرت آقا همچنین از یکی از بانوان ورزشکار که با فرزندش، ضمن رعایت حجاب اسلامی شرکت کرده بود، تشکر کردند. 

پاریزی بیان داشت: این بانوی ورزشکار در محل سکویی که قرار شد مدالش را به او تقدیم کنند، فرزندش را هم در بغل داشت که حضرت آقا این کار را هوشمندانه، دقیق و با ظرافت عنوان کردند که این خود ش یک پیام دارد برای کسانی که مدعی هستند مسیر پشرفت با ازدواج و داشتن فرزند کند می‌شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: این کار نشان می‌دهد نه حجاب، نه ازدواج و نه فرزند مانع پیشرفت می‌شود؛ بلکه این‌ها باید به عنوان الگو در بخش‌های مختلف و اثرگذار اجتماعی عنوان و مطرح شوند.

پاریزی افزود: به عنوان کسی که در حوزه اجتماعی دغدغه‌مند هستیم، یک وظیفه و یک رسالت بزرگ برعهده داریم و آن این است، در هر بخشی که هستیم باید آگاهی بخشی کنیم و نگرانی‌هایی را که وجود دارد به نسل جوان و نوجوان منتقل کنیم تا این اتفاق بتواند کمک کند که مسیر آینده کشور به درستی ترسیم شود.

وی تصریح کرد: رویداد امروز به همت معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و بنیاد ملی خانواده شکل گرفته که همین جا از دست اندرکاران این رویداد تشکر می‌کنم.

پاریزی ابراز امیدواری کرد، این اتفاق بتواند در استان کرمان در مجموعه موسسات مردم نهاد، تشکل‌های جوانان، گروه‌های جهادی، خیریه‌ها و ... یک اقدام مثبت را رقم بزند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان گفت: یکی از مسائلی که چندی پیش از سوی مدیران استان به عنوان یک دغدغه مطرح شد، این است، همزمان با این رویداد در استان یک مراسم با عنوان «به توان جمعیت» دارد برگزار می‌شود که قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیاء دارد این رویداد را اجرا می‌کند که باید این را به عنوان یک فرصت تلقی کنید و دست اندرکاران این رویداد باید سعی کنند طوری برنامه‌ها را هماهنگ کنند که بشود از ظرفیت‌های مشترک آن استفاده کرد.

پاریزی افزود: در حوزه خانواده و جمعیت، وزارت ورزش و جوانان در حوزه معاونت جوانان، دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی یک اطلسی را تهیه کرده که روند تحولات مربوط به ازدواج را در استان، طی یک بازه ۱۰ ساله مورد بررسی قرار داده و نکته جالب این است که ما در حوزه ازدواج، جمعیت، خانواده، هویت و آگاهی بخشی نمی‌توانیم برای استان نسخه واحد بنویسیم. 

وی تصریح کرد: استان شرایطش کاملاً متفاوت و پهناورترین استان کشور است، در مناطق مختلف استان شرایط اقتصادی، اقلیمی، فرهنگی و ... تفاوت‌های زیادی دارد که باید به شکل منطقه‌ای این‌ها را بررسی کرد و بتوان در هر جا متناسب با نیاز و دغدغه‌ای که در آن منطقه وجود دارد اقداماتی صورت گیرد. مثلاً در مورد دلیل کاهش تمایل جوانان به ازدواج شاید خیلی‌ها مسائل مالی، نبود شغل و مسکن را دلیل اصلی آن بدانند، اما این درحالیست که این بررسی نشان می‌دهد، در خود استان کرمان در شهرستان‌های صنعتی که وضیت اقتصادی بهتر است و جوانان از وضعیت مناسبت تری برخوردار هستند، میل به تجرد در بین آن‌ها بیشتر است که باید با مجموعه اقدامات مشترک، تعامل و هم افزایی که صورت می‌گیرد بتوان ظرفیت‌ها را در بخش‌های مختلف به گوش دست اندرکاران رساند تا در این خصوص چاره جویی شود.

پاریزی ابراز امیدواری کرد، خدا توفیق دهد در مسیری که گام بر می‌داریم عاقبت بخیری نتیجه تمام این تلاش‌ها باشد و با مطالبه گری بتوانیم یک ظرفیت خوب را برای استان ایجاد کنیم و این ظرفیت در همه کشور به وجود آید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.