کارشناس مسئول آرد ونان سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با استناد به آخرین مصوبه کارگروه ساماندهی گندم و آرد استان گفت: داشتن شناسه بهداشتی و برچسب مهمترین شرط فروش نان درسوپرمارکتها وخواروبارفروشیها است و درغیراین صورت ممنوع وتخلف است.
یوسفی، نظارت نکردن دستگاههای نظارتی بویژه بهداشت بر نانهای تولیدی خارج از چرخه پخت نانوائیها را مهمترین علت ممنوعیت فروش دانست.
کارشناس مسئول آردونان صمت استان همچنین الزام اتحادیه نانوایان برتامین نان سوپرمارکتها بابهترین کیفیت را ازدیگر مصوبات کارگروه آردونان استان دانست و گفت: قیمت هرقرص نان دراین واحدهای صنفی هم حداکثر هزار و ۳۰۰ تومان تعیین شده است.
بیشتر بخوانید
وی ادامه داد: پخت نان با کیفیت، توجه به عرضه آن در تعطیلات، نظارت وشفافیت برتولید نان درنانوائیها مهمترین مطالبات مردم استان ازکارگروه ساماندهی گندم و آرد استان است.