وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه کاهش وابستگی در حوزه سلامت کشور افتخاری بزرگ است، گفت: دولت در این خصوص اهتمام جدی دارد.

سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح خط تولید سِرُم سازی شرکت دانا در تبریز گفت:اگر اقتصاد مقاومتی مصداق داشته باشد آن را امروز در این شرکت می‌بینیم که در جهت خودکفایی بیشتر صنعت داروسازی همت کردند.

وی با بیان اینکه فارغ التحصیلان خبره فعال در شرکت‌های دانش بنیان سرمایه‌های واقعی کشور در حوزه صنعت از جمله صنعت داروسازی هستند، به مدیران واحد‌های داروسازی حاضر در این مراسم، گفت: باید از اکنون برای طرح‌های توسعه‌ای دست به کار شوید و ما را در کنار خود بدانید.

دولت مشکل نقدینگی واحد‌های داروسازی را حل کرد

استاندار آذربایایجان شرقی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های استان وضع سراشیبی صنایع داروسازی بود که حتی برخی از خطوط تعطیل شده بود، گفت: مشکل نقدینگی این صنعت در استان با کمک دولت حل شد.

«عابدین خرم» هم در این مراسم اظهار کرد: دولت تلاش کرد تا از راکد شدن مجموعه‌های داروسازی جلوگیری کند.

وی با اشاره به همت جهادی در راه اندازی خطوط تولید جدید داروسازی در استان آذربایجان شرقی، گفت: این استان قطب تولید دارو و تحقیقات در این حوزه است.

وی با تاکید بر حمایت از شرکت‌های داروسازی، خاطرنشان کرد: مجموعه‌های داروسازی را نمی‌توان در انتطار گذاشت، چون درمان تعطیل بردار نیست و باید از کارخانه‌های تولیدی حمایت ویژه کرد.

نظام بانکی ملزم به خروج از بنگاه داری است

ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی هم با بیان اینکه در نظام بانکی بر اساس راهبرد دولت ملزم به خروج از بنگاه داری هستیم، گفت: این سیاست اصلی ماست، اما مانع توجه ما به شرکت‌های تابعه نیست.

وی با بیان اینکه منابع بانکی صرف امور زیربنایی و توسعه‌ای کشور می‌شود، گفت: در بانک ملی طبق سیاست‌های دولت سرمایه گذاری جدید را شروع می‌کنیم و زمانی که واحد‌های تولیدی بی نیاز از حضور بانک‌ها شدند ما خارج می‌شویم.

سرمایه گذاری ۲۶ هزار میلیارد ریالی شستا در آذربایجان شرقی

«عارف نوروزی» مدیرعامل شستا با اعلام اینکه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) ۱۲ شرکت در آذربایایجان شرقی دارد، گفت: در این شرکت‌ها ۶ هزار و ۴۴۶ نفر اشتغال دارند.

وی گفت: در آذربایجان شرقی تعداد هشت پروژه با سرمایه گذاری ۲۶ هزار میلیارد ریال در دست اجرا داریم و تا پایان ۱۴۰۳ حداقل سه طرح را تمام می‌کنیم.

نوروزی افزود: اقداماتی که شستا در نظر دارد در استان به شدت ادامه دارد و به تعهدات خود عمل می‌کنیم.

وی گفت: شستا در آذربایجان شرقی در زمینه تولید سِرُم و ویال‌های تزریقی، اقلام دارویی، مصالح ساختمانی و عمرانی، دامداری، تولید سیمان و لوله‌های الیافی فعال است.

مهدی شیری مدیرعامل شرکت داروسازی دانا گفت: با افتتاح خط تولید یاد شده انواع سرم‌های تزریقی و شستشو با ظرفیت اسمی ۴۰ میلیون بطری در سال در این شرکت تولید می‌شود.

او گفت: این خط تولید سرم با هفت هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری افتتاح شد.

وی با بیان اینکه حدود ۴۰ درصد سرم کشور وارداتی است، گفت: ۱۰ تا ۱۵ درصد از این ۴۰ درصد سرم وارداتی توسط این خط جدید، تامین می‌شود.

 مدیرعامل شرکئت داروسازی دانا افزود: از آنجایی که ۴۰ درصد سرم کشور نیز در شرکت سرم سازی قاضی تبریز تولید می‌شد اکنون با بهره‌برداری از این طرح، بیش از ۵۰ درصد سرم مورد نیاز کشور از تبریز تامین می‌شود.

شیری میزان اشتغال زایی این خط تولید را ۱۰۰ نفر به طور مستقیم و ۵۰۰ نفر به طور غیرمستقیم اعلام کرد.

وی با اشاره به ویژگی‌ها و مشخصات این طرح گفت: استفاده از گرانول پلی پروپیلن با استفاده از مواد تولیدی پتروشیمی داخل کشور از جمله ویژگی‌های بدنه سرم‌های تولیدی این خط تولید است.

 مدیرعامل شرکئت داروسازی دانا افزود: بطری‌های سرم تولیدی یاد شده با تکنولوژی‌های روز دنیا رقابت می‌کند و حالت شفاف دارد.

وی ادامه داد: وجود در پوش‌های یوروکپ و سرم‌های تولیدی امکان تزریق سالم‌تر و عاری از هرگونه میکروب را ممکن می‌کند طوری که همچنین کمترین تداخل بین ماده مصرفی و بدنه سرم وجود خواهد داشت.

وی داشتن بطری سبک‌تر، امکان حمل و نقل راحت‌تر این نوع سرم و امکان مچاله شدن پس از مصرف را از دیگر مزایا و ویژگی‌های محصول تولیدی این شرکت داروسازی دانست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.