سازنده انگشتر مرغ باغ ملکوت درباره این اثر هنری گفت: حدود شش هزار ساعت برای این کار وقت گذاشته و تغییر و ابداع ابزارآلات جدید و کار و تلاش شبانه روزی، موجب پدید آمدن اثر مرغ باغ ملکوت شده است.
استاد علی جنگی افزود: طرح سه بعدی و برجسته سیمرغ ایرانی با اصالت، زیبایی و جذابیت ذاتی در کنار خطاطی و نقوش اسلیمی برجسته، بر زیبایی این اثر افزوده است.
وی ادامه داد: نقوش برجسته سه بعدی، پدید آمدن چندین طرح روی هم، ادامه دار شدن طرحها به صورت لایه لایه بر روی همه سطح رکاب، قلمزنی در زیر لایههای یک برجستگی و قلمزنی دو روی یک قسمت با همه جزئیاتش، بخشی از مشخصات این اثر هنری است.
این استاد قلمزنی گفت: این اثر برگرفته از شعر «مرغ باغ ملکوتم، نیم از عالم خاک، چند روزی قفسی ساخته ام از بدنم» الهام گرفته شده که در یک طرف این انگشتر، سیمرغ ایرانی رو به بالا در پرواز است که نشان از مرغ باغ ملکوت دارد و در طرف دیگر سیمرغ رو به افول و در قفس تن اسیر شده است.
استاد علی جنگی با ساخت اثر فوق العاده «ضامن آهو» که در سال ۱۳۹۲ به اتمام رسید، سبک نوینی در هنر قلمزنی ابداع کرد و پس از آن، ساخت اثری دیگر به نام «مرغ باغ ملکوت» را آغاز کرد که پس از ۱۰ سال به ثمر رسید
وی تاکنون بیش از ۳۱۵ انگشتر قلمزنی نفیس ساخته که ۴۰ اثر آن از جمله آثار موزهای است و از مهمترین آنها میتوان به ضامن آهو، حج، جام جهانی، طاووس، باغ بهشتی، بهشت عاشقان، ذبح عظیم و مرغ باغ ملکوت اشاره کرد.