در همایش حکمت و فلسفه با محوریت بررسی معماری ایرانی اسلامی از استاد «عبدالحمید نقره کار» از اساتید برجسته معماری ایرانی اسلامی با حضور دانشجویان و استادان رشته مهندسی معماری در دانشگاه قم تجلیل شد.
استاد نقره کار در این همایش معماری ایرانی اسلامی را نوعی دانش بومی و دارای پیشینه تاریخی دانست و بر لزوم توجه دانشجویان معماری در به کارگیری این دانش بومی در ساخت و سازها تاکید کرد.
او هم اندیشی، هم افزایی و ایجاد گفتمان برای رسیدن به حکمت هنر و زیبایی شناسی از دیدگاه هنر و دین را لازمه برون رفت از بحرانهای محیط زیستی و رسیدن به آرامش درونی بیان کرد.
محمد منان رئیسی، مدیر پژوهشکده معماری اسلامی دانشگاه قم هم آشنایی بیشتر دانشجویان رشته مهندسی معماری با متفکران دانش معماری و بهره گیری از اندیشه و دانش استاد نقره کار با هدف دست یابی به حکمت یاری رسان علوم انسانی و معماری را از اهداف برگزاری این همایش بر شمرد.
در این همایش برخی ساخت و سازهای ایرانی اسلامی از جمله تعمیرات حرم مطهر امامزاده عبدالعظیم حسنی (ع)، موزه و تالار قرآن همدان و برخی خانههای تاریخی با کارشناسی استاد نقره کار مورد بررسی قرار گرفته است.