معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: اگر استان علمی و دانشگاهی هست باید به داشته‌های آن توجه کرد این استان محروم نیست بلکه عملکرد برخی از مدیران باعث محروم جلوه دادن آن شده است.

 عباسعلی ارجمندی  در دیدار با جمعی از مسوولان برگزاری نمایشگاه سیستان و بلوچستان بیان کرد: باید نمایشگاه امسال متفاوت‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود یک غرفه پربار بهتر از یک‌صد غرفه بی‌ثمر است، در این زمینه دستگاه‌های اجرایی باید امسال برنامه‌ها و ایده‌های جدید داشته باشند تا خلع شهرستانی در نمایشگاه سیستان و بلوچستان سایه نیندازد.

وی ادامه داد: در حوزه سیستان متولی‌گری نمایشگاه را دانشگاه عظیم زابل بر عهده می‌گیرد، در این زمینه با فرمانداران حوزه سیستان، سراوان، ایرانشهر، چابهار و زاهدان هماهنگی و مکاتبه لازم صورت خواهد گرفت.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: باید به دستگاه‌های اجرایی، مدارس و دانشگاه‌ها تلنگر وارد کرد به این علت که اگر اثر کار شما رسانه‌ها و افکار عمومی را اقناع کرد اثرگذار خواهد بود.

وی بیان کرد: مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی در ایرانشهر، چابهار و سیستان نامه بزنند تقاضا داریم همه ظرفیت‌ها پای کار بیاید باید در حوزه پژوهش و فناوری سیستان و بلوچستان جایگاه بالایی داشته باشد.

ارجمندی گفت: اگر سیستان و بلوچستان استان علمی و دانشگاهی هست باید به داشته‌های آن توجه کنیم تقاضای ما این است با قدرت و قوت پای کار باشید تا نتیجه درستی به استان تعلق گیرد.

وی افزود: اگر تابلوی سیستان و بلوچستان بد است بر این باور هستیم به واسطه برخی از مدیران بوده باید خوبی‌ها، ظرفیت‌های استان را بیان کنید اگر استان را معرفی و جایگاه علمی آن را بیان نکنیم یأس و ناامیدی در جامعه دانش‌آموزی شکل می‌گیرد ناامیدی باید از مجموعه‌های دانشگاهی و دانش‌آموزی از بین برود راهکار آن ارائه خوبی‌ها و ظرفیت‌های این خطه است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: نیاز امروز جامعه انجام اقداماتی است که به جوانان روحیه بدهد استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را جدی بگیرید باید مردم و جوانان حوزه معادن سیستان و بلوچستان را بشناسند، حوزه صنعت، معدن و تجارت استان باید با بهره‌گیری از بخش خصوصی از کارخانه سیمان سیستان گرفته تا خاش و راسک همه ظرفیت‌ها را باید پای کار بیاورد.

وی اظهار کرد: دبیرخانه‌ها برای گزارش دهی فعال شوند و از ظرفیت رسانه ملی بهره‌گیری کنند تا اسم سیستان و بلوچستان در رسانه ملی پررنگ و نگاه‌ها تغییر یابد.

ارجمندی بیان کرد: شهرک‌های صنعتی حتماً با برگزاری اردوهای دانش آموزی، فعال باشند در این زمینه بخش خصوصی با آموزش و پرورش همکاری کند تا این اردوهای علمی به نحو مطلوب برگزار شود.

وی تصریح کرد: مجموعه فنی و حرفه‌ای نیز باید روند، نگاه و مهارت خود را بروز و ظرفیت‌های بخش خصوصی را فعال کند، همچنین مجموعه پارک علم و فناوری و دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان از ظرفیت فضای مجازی بهره‌گیری کنند و علاوه بر رسانه ملی و روابط عمومی‌ها از رسانه‌های غیر همسو برای معرفی استان استفاده کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان بیان کرد: باید دستگاه‌های برتری که انتخاب می‌کنید در خارج از شورای اداری استان هم تقدیر شوند و اثر آنها در جشنواره شهید رجایی به کارگیری شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.