صالحی با اشاره به اینکه انجمن‌های محلی روستا‌ها فعال می‌شوند، گفت: وجود یک انجمن در روستا می‌تواند راهگشای خیلی از مشکلات آن روستا باشد.

حسین صالحی مشاور قرارگاه جهادی وزارت کشور در توسعه روستا و از طراحان طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه روستایی  تکام، ۲۸ آبان در جمع بخشداران استان کرمان گفت: یک انجمن محلی بدون محدودیت ارتباطی می‌تواند با تمام مسئولان ارتباط برقرار کرده، مکاتبه داشته و مطالبه‌گری کند.

وی افزود: وجود یک انجمن در روستا می‌تواند راهگشای خیلی از مشکلات آن روستا باشد.

محمدجواد عبدالکریمی مدیرکل امور روستایی استانداری کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه هر اقدام مفیدی باید با داشتن اطلاعات صحیح و دقیق انجام شود، گفت: یکی از نظام‌های طرح تکام، اتاق وضعیت روستا است که دهیار باید اطلاعات دقیق را ثبت و ضبط کند و در اختیار برنامه‌ریزان قرار دهد.

وی افزود: بنیاد علوی در استان کرمان پذیرفته است که سامانه‌ای را با عنوان منهاج طراحی و به صورت رایگان در اختیار دهیاران قرار دهد تا آن‌ها بتوانند اطلاعات روستا را در این سامانه ثبت کنند.

 آموزش خبرنگار روستا، با همکاری صدا و سیما و قرارگاه جهادی وزارت کشور

صالحی، مشاور قرارگاه جهادی وزارت کشور در توسعه روستا همچنین در جمع دهیاران شهرستان جیرفت گفت: با همکاری سازمان صدا و سیما و قرارگاه جهادی وزارت کشور، افرادی محلی به عنوان خبرنگار روستا آموزش دیده در تمام روستا‌های کشور فعالیت می‌کنند.

او بیان کرد: مطالبه‌گری یک خبرنگار با بینش و اطلاعات صحیح و دقیق می‌تواند واکنش مثبتی از سوی مسئولان در پی داشته باشد و در کنار آن اطلاع‌رسانی خدمات صورت گرفته در روستا‌ها، تاثیرات مثبت و امید‌آفرینی را به همراه دارد.

عبدالکریمی، مدیرکل امور روستایی استانداری کرمان نیز در این جلسه با دعوت از دهیاران برای تشکیل گروه‌های کاری مطابق با تخصص و توانمندی هر دهیار گفت: با هم‌افزایی و انتقال تجربیات مفید می‌توان زمینه بالندگی و توسعه روستا‌ها را فراهم آورد.

وی افزود: همان گونه که در طبیعت هم‌افزایی موجب رشد، بالندگی، زایندگی و خود ترمیمی می‌شود در جامعه انسانی نیز مسیر رشد، تعالی و کاهش نابسامانی‌های مختلف با هم‌افزایی ممکن است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.