غلامی گفت: زیست‌بوم مردمی‌سازی در سطوح ملی، استانی، شهرستانی و روستایی باید مورد توجه باشد و در جامعه این دیدگاه تقویت شود که‌این مهم می‌تواند گره‌گشای مشکلات باشد.

غلامی در نشست با دستیاران مردمی‌سازی استان سمنان  با بیان اینکه ۷۰ درصد اقتصاد کشور دولتی، بیش از ۲۰ درصد خصوصی و حدود پنج درصد مربوط به تعاونی و بخش مردمی است، گفت: کم‌رنگ بودن نقش‌آفرینی عموم مردم در اقتصاد عامل بسیاری از مشکلات در این بخش است.

وی با تاکید بر اینکه مردمی کردن اقتصاد راهبرد گره‌گشا از مشکلات اقتصادی است، تصریح کرد: تسهیل‌گری لازمه مردمی‌سازی دولت در بخش‌های مختلف تلقی می‌شود.

به گفته غلامی، جمع‌آوری سرمایه خرد مردم و استفاده از آن در اجرای طرح‌های بزرگ مانند ساخت و بهره‌برداری از بیمارستان، از نمونه‌های مردمی‌سازی دولت است.

وی اضافه کرد: اکنون بسیاری از مردم با برگزاری محفل‌های قرآنی به صورت خودجوش در مردمی‌سازی بخش فرهنگ و ترویج ارزش‌های قرآنی مشارکت دارند.

معاون راهبردی و گفتمان سازی ستاد مردمی سازی دولت گفت: در حوزه علم و فناوری ظرفیت‌های خوبی در کشور شکل گرفته است، اما باید دید چقدر به سمت تمدن ایرانی اسلامی حرکت می کند.

وی با بیان اینکه الگوی حکمرانی کشور بر پایه فرهنگ و انتخاب مدبرانه است، گفت: عملیات‌محوری لازمه اثبات کارآمدی مردمی‌سازی است و باید این مساله مدنظر باشد.

غلامی بیان کرد: ناامیدی گناهی بزرگ و امیدآفرینی جهادی بزرگ است و ابتکار عامل پیشرفت محسوب می شود و برای موفقیت و پیشرفت در هرکاری باید ساز و کار تعریف شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.