اولین کارخانه زعفران مازندران در ساری احداث می‌شود.

سید اسماعیل علوی مدیر جهاد کشاورزی ساری با اشاره به کشت ۱۵ هکتاری زعفران در شهرستان ساری، گفت: با استفاده از ظرفیت سرمایه گذار داخلی، مجوز احداث اولین کارخانه فراوری و بسته بندی زعفران در مازندران صادر شد.

او با بیان اینکه نمونه برداری و آنالیز شیمیایی زعفران تولیدی این شهرستان در سال ۱۳۹۸ انجام شد، افزود: با توجه به آنالیز انجام شده، میزان کروسین زعفران تولیدی در این شهرستان "۲۹۴" است.

علوی در ادامه با اشاره به اینکه قدرت رنگی زعفران یکی از پارامتر‌های عمده تعیین کننده کیفیت زعفران می‌باشد که با اندازه گیری میزان کروسین موجود در آن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: کروسین زعفران تولیدی در مناطق بالادست این شهرستان ۴۰ واحد بیشتر از میزان کروسین تولیدی در زعفران ممتاز " ۲۵۰ " است.

او با بیان اینکه سیاست مجموعه کشاورزی تمرکز بر ایجاد زنجیره کامل تولید زعفران از کاشت، داشت، برداشت تا عرضه آن در بازار داخلی و خارجی است، افزود: راه اندازی این کارخانه با سرمایه گذاری شخصی در بخش دودانگه ساری انجام می‌شود.

علوی در پایان میزان عملکرد زعفران تولیدی در این شهرستان را ۳ تا پنج کیلوگرم در هکتار اعلام کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.