انتشار تصاویری که از طریق دوربین‌های مدار بسته در کودکستان‌ها ضبط شده، تخلف است.

مجتبی همتی فر، درباره اینکه آیا نصب دوربین مدار بسته در مهد‌های کودک و اتصال این دوربین‌ها به موبایل والدین به منظور مشاهده تصاویر فرزندان خود به صورت زنده مجاز است اظهار کرد: اصل نصب دوربین مدار بسته در کودکستان‌ها به لحاظ افزایش امنیت و ایمنی کودکان و مراقبت بیشتر مربیان از آنها، توصیه می‌شود و مورد تاکید است، اما این تصاویر نباید دراختیار دیگران و حتی والدین قرار گیرد، بنابراین اتصال این تصاویر به گوشی موبایل والدین تخلف است.

مربی مرد در کودکستان نداریم

وی توضیح داد: علت اینکه می‌گوییم نباید این تصاویر در اختیار دیگران و حتی والدین قرار گیرد و تخلف محسوب می‌شود به چند دلیل باز می‌گردد؛ اول آن که عمده مربیان ما در کودکستان‌ها خانم هستند و ما تقریبا مربی آقا نداریم، از این رو به دلیل فضای محرمی که در کودکستان وجود دارد، ممکن است پوشش مربیان مناسب انتشار عمومی نباشد از این رو تاکید داریم که در پخش این فیلم‌ها حتما دقت شود.

اهمیت رعایت حقوق کودک

 رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، با بیان اینکه در بازنمایی فعالیت‌های کودکستان‌ها در فضای مجازی باید حقوق کودک رعایت شود، تصریح کرد: بدون اجازه، ولی و خود کودک انتشار عکس او موضوعیت دارد. از سوی دیگر توجه به اقتضائات و شئون فرهنگی و ارزشی جامعه ما نیز مهم است. شاید فعالیت‌هایی که در کودکستان‌ها انجام شده است به تناسب سن بچه‌ها و فضا مناسب باشد، اما انتشار آن در فضای عمومی اصلا معنا دار نیست و تخلف است.

بنا بر اعلام همتی‌فر، ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار کودک زیر هفت سال در کشور وجود دارد که همگی آن‌ها جامعه مخاطب سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک هستند، اما به طور مستقیم حدود ۹۰۰ هزار کودک پیش دبستانی و حدود ۱۲۰ هزار نوآموز در سنین پایین‌تر از این سازمان خدمت می‌گیرند لذا باید گفت در مجموع حدود یک میلیون کودک به صورت مستقیم و ساماندهی شده از این سازمان خدمات دریافت می‌کنند.

فوق برنامه در کودکستان‌ها نداریم

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اجبار کردن برخی کودکستان‌ها برای ارائه خدماتی نظیر غذا، سرویس، جشن و... به کودک و دریافت شهریه آن از والدین خاطر نشان کرد: فوق برنامه در کودکستان‌ها نداریم و همه خدمات باید در قالب بسته طراحی شده ارائه شود. در شیوه نامه ساماندهی مدیریت اجرایی کودکستان‌ها تا حد زیادی موارد مختلف مربوط به این امر شفاف شده است. درباره برخی موضوعات نیز به صورت توافقی تصمیم گرفته می‌شود. برای مثال سرویس کودکستان‌ها بر عهده کودکستان‌ها نیست و هزینه‌ای نباید دریافت شود، اما در صورتی که والدین درخواست این امر را به کودکستان دهند و موسس این درخواست را بپذیرد، هزینه نیز از سمت والدین پرداخت می‌شود. در واقع برخی خدمات اختیاری و نه اجباری است و به صورت توافق بین والدین و کودکستان انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۵ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
نکته اول اینکه فیلم ها در فضای اینترنت که پخش نمی شود در اختیار والدین است پخش عمومی نمی شود
نکته دوم بحث حجاب مربیان اومدیم توی مهد یه اتفاق مثل حریق یا زلزله چیزی افتاد و مربیان باید سریع عکس العمل نشان بدهند و همه را از جمله خودشان رو باید خارج کنند از مهد اینجا موضوع حجاب ایرادی ندارد و یا بعد از حادثه فیلم ها مورد بازبینی قرار بگیرد چی اینجا ایرادی ندارد فقط برای پخش والدین ایراد دارد؟؟
نکته سوم مربی ها با علم به وجود اینکه می دانند مکان دارای دوربین است که بعدا به هر دلیلی نیاز به بازبینی باشد ملزم به رعایت هستند یا خیر؟ اومدیم برای یکی از بچه ها داخل مهد اتفاق افتاد و پدر مادر درخواست بازبینی فیلم ها رو داشته باشند برای صحت اتفاق رخ داده در مهد اینجا باید گفت چون مربیان حجاب ندارند از فیلم خبری نیست!!؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۳ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
دوربین واجبه ولی باید هواسمون بود بعضی ها با نیت قبلی شما را جلوی دوربین تحریک می کنند با از الفاظ نادرست استفاده می کنند ولی چون دوربین صدا ضبط نمی کند (بیننده به اشتباه فردی را که از این الفاظ ناراحت شده و حرکت فیزیکی می کند) را مقصر می داند.همیشه تکنولوژی خوب بوده و هست ولی موارد سوء استفاده هم کم نبوده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
بنظرم نصب دوربین همه جا واجب هست اما انتشار ویدیوها غیر اخلاقی و منوط به مجوز از مراجع قانونی است.
دوربین یه جور کنترل هست که دیگه کسی زیر حرفش نزنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
اینم شد دلیل؟ همه خانم هایی که در هر محل کاری حاضر میشوند ملزم به رعایت پوشش خود هستند. معلم های مهد کودک نیز مثل بقیه خانم ها. والدین حق دارند به نسبت پول هنگفتی که مهدکودک ها دریافت میکنند هر لحظه از وضعیت کودک خود توسط دوربین ها مطلع شوند تا مبادا خدای نکرده با شربت خواب آور وقت کودکشان پر نشود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
تازه این همه دوربین کمه ، ای کاش میشد بصورت دوره ای یکی از والدین در نحوه کار پرسنل نظارت کنه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
همه جا باید پر از دوربین باشه ولی فیلماش بدون اجازه افراد پخش نشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۲
دوربین که مدام بازبینی نمیشه درصورت پیداشدن مشکل بازبینی میکنند
آخرین اخبار