چند ماهی می‌شود پوشیدن جوراب پاره بین تعدادی از بازیکنان حرفه‌ای فوتبال رایج شده است.

اتفاق عجیب و در عین حال جالبی در حال رقم خوردن است؛ بازیکنان حرفه‌ای در لیگ‌ها و تیم‌های معتبر دنیا پیدا می‌شوند که با جوراب‌های پاره وارد زمین مسابقه شده و به مصاف رقبا می‌روند. این روز‌ها جود بلینگام، ستاره باشگاه رئال مادرید، پرچم‌دار این اتفاق نادر شده است. بسیاری از هواداران و البته رسانه‌ها جوراب‌های پاره او در هر مسابقه را زیر ذره‌بین برده و دستکم چند تصویر از آن منتشر می‌کنند.

ساکا و گابریل مارتینلی در آرسنال هم، چنین هستند. البته تعداد این قبیل بازیکنان رو به افزایش است و در اقدامی جالب به نظر می‌رسد پوشیدن جوراب‌های پاره برای بازیکنان فوتبال قرار است تبدیل به امری رایج شود. در بین افراد جدیدی که چنین اقدامی می‌کنند، می‌شود به ژرمی دوکو و اشرف حکیمی هم اشاره کرد. حالا تعداد زیادی از بازیکنان کمتر شناخته شده در ۵ لیگ معتبر اروپایی هم رو به این اقدام آورده و آن‌ها هم با جوراب‌های پاره به زمین مسابقه می‌روند.

صدای ژوزه مورینیو، سرمربی مشهور باشگاه رم، هم درآمده است. او چندی پیش با انتشار تصاویری از جوراب پاره بازیکنان فوتبال به انتقاد از این موضوع پرداخت و به کنایه نوشت: «جوراب‌های زیبا برای بازی زیبا... این جوراب‌ها تاییدیه مسئولان فوتبال را دارد.»

این موضوع اخیرا مورد توجه قرار گرفته، اما بلینگام و رفقا اولین نفراتی نیستند که چنین «مُدی» را باب کردند. اوایل سال‌های ۲۰۱۰، کایل واکر و گرت بیل چنین کاری را برای اولین بار در زمین‌هایی فوتبال پیاده کردند. حالا این موضوع تبدیل به سوژه‌ای جذاب شده. چرا تعدادی از بازیکنان حرفه‌ای فوتبال، این روز‌ها جوراب پاره می‌پوشند؟ دلیل این موضوع به زعم همین بازیکنان، ساده است؛ آن‌ها می‌خواهند مانع از مصدومیت پایشان شوند. ماجرا مربوط به لباسی است که در اختیار بازیکنان برای مسابقه قرار می‌گیرد.

برخلاف سایر لیگ‌های کشور‌های در حال توسعه، این بازیکنان حرفه‌ای برای هر مسابقه، یک دست لباس کاملا نو از جمله جوراب ورزشی را تحویل می‌گیرند. این جوراب‌ها به دلیل نو بودن، بسیار تنگ بوده و ساق و عضله پشت پای بازیکنان را حسابی تحت فشار قرار می‌دهد. بازیکنان هم جهت جلوگیری از مصدومیت عضله پشت پا و آسیب آشیل در حالت ثانویه، بخشی از جوراب که قرار است روی عضله ساق پای آن‌ها را بگیرد به شکل دایره‌واری پاره می‌کنند تا به خیال خود مانع از آسیب دیدگی این ناحیه از پا شده و احساس راحت‌تری هنگام بازی فوتبال داشته باشند.

این یک پیش‌فرض است که بن‌مایه علمی ندارد. سال ۲۰۱۲ روزنامه آس در تحقیقی مشابه به سراغ تعداد زیادی از پزشکان مرتبط رفت و از آن‌ها تاثیر چنین فرایندی را جویا شد. پاسخ درخور توجه بود. آن‌ها گفتند تنگی جوراب اصلا نمی‌تواند دلیلی برای بروز مصدومیت شود. بخش ثانوبه این پاسخ جالب‌تر هم بود: «بازیکنان فوتبال فقط به دلیل آنکه از لحاظ روانی بتوانند خودشان را قانع کنند، با جوراب‌های پاره وارد زمین مسابقه می‌شوند.» با وجود چنین تحلیلی به طرز شگرفی، پوشیدن جوراب‌های پاره در بین بازیکنان حرفه‌ای دنیا رو به افزایش رفته و شاید بسیاری نادانسته قرار است طبق مد روز پیش بروند.

جوان آنلاین

منبع: جوان آنلاین

برچسب ها: فوتبال ، بازیکن ، جوراب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.