مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: هزار و ۴۱ کیلوگرم زعفران در ۳۴۷ هکتار سطح زیرکشت این محصول در این شهرستان تولید شد.

آقابیگی با بیان اینکه ۳۸۵ هکتار مزارع شهرستان شاهرود زیر کشت زعفران است، گفت: ۳۴۷ هکتار این مزارع بارور محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه برداشت زعفران از اواخر مهرماه آغاز شد و تا اوایل آذر ادامه دارد، ابراز کرد: برآورد میزان برداشت در هر هکتار از مزارع زعفران به طور میانگین سه کیلوگرم پیش‌بینی می‌شود.

آقابیگی با بیان اینکه در فصل برداشت هر هکتار از مزارع زعفران به طور میانگین برای ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود، اظهار کرد: محصول زعفران شهرستان شاهرود پس از برداشت به بازارهای داخلی و خارجی عرضه می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به اینکه کشت زعفران صرفه اقتصادی مناسبی دارد، تصریح کرد: روند کشت این محصول در بیشتر زمین‌های کشاورزی منطقه هر ساله رو به افزایش است و رشد قابل توجهی دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.