دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر سیستان و بلوچستان گفت: حافظان آثار تاریخی و باستانی نقش سفیران امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر را دارند.

 محسن اکبری در دیدار با سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این استان غنی به لحاظ دارابودن میراث‌فرهنگی و آثار باستانی است که این ظرفیت‌ها باید به خوبی در سطح ملی و بین‌المللی معرفی شود.

وی افزود: علیرغم همه ظرفیت‌ها اما سیستان و بلوچستان در خور شأن و جایگاه واقعی دیده نشده که برای برآورده‌کردن این مهم استفاده صحیح و بهره‌برداری اصولی از ظرفیت گردشگران می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر سیستان و بلوچستان تأکید کرد: هر یک گردشگر که وارد استان می‌شود می‌تواند به عنوان یک رسانه مردمی و صادق در معرفی صحیح استان نقش ایفا کند که لازمه ورود گردشگران نیز فعالیت‌های جهادی و شبانه‌روزی اداره کل میراث‌فرهنگی است که امیدواریم در سریع‌ترین زمان ممکن شاهد اجرایی‌شدن آن باشیم.

وی ادامه داد: کسانی که در این اداره کل و برای حفظ آثار تاریخی و باستانی در جای‌جای سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند نیز سفیران امربه‌معروف هستند چرا که امروز حفظ آثار تاریخی یک معروف مهم و صدمه‌زدن به آنها نیز منکر محسوب می‌شود.

مصادیق معروف و منکر در میراث‌فرهنگی احصا می‌شود

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان نیز در این دیدار اظهار کرد: ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به لحاظ جایگاه نظارتی و مهمی که دارد می‌تواند ما را در پیشبرد اهداف عالیه‌ای که ترسیم شده یاری‌رسان باشد که در ادامه راه نیز از حمایت‌های این ستاد بهره‌مند خواهیم شد.

محمدهادی طهرانی مقدم افزود: این اداره کل به‌زودی مصادیق معروف و منکر تخصصی اداری خود را احصا و در راستای تقویت معروف‌ها و کاهش منکرات اقدامات مؤثر عملی برخواهد داشت.

وی تأکید کرد: فرهنگ‌سازی در حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز جزو برنامه‌هایی است که به صورت مشترک پیش خواهیم برد که آثار و برکات خود را خواهد داشت.

 
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار