شهرکی در نهمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان اظهار کرد: میزان اعتبار جذب شده در حوزه مشاغل خانگی از سوی برخی شهرستان های استان رضایت بخش نیست و این شهرستان ها باید در یک هفته، وضعیت موجود را به نقطه مطلوب رسانند.
وی افزود: دستگاه های اجرایی میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی، صمت و فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین بانک های تجارت، رفاه کارگران، توسعه تعاون، صادرات، مهر ایران، ملت، ملی و پست بانک که عامل در معرفی طرح و پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی هستند باید در تعامل با ادارههای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نظارت فرمانداری ها، موضوع جذب حداکثری اعتبار ابلاغی را پیگیری کنند تا ثمره اقدامات منتج به ایجاد اشتغال برای مردم و بهبود معیشت شود.
دبیر کارگروه تخصصی اشتغال سیستان و بلوچستان هم در این جلسه به تشریح عملکرد مشاغل خانگی استان پرداخت و گفت: ۹۴۰ طرح به بانک های عامل معرفی شده که از این تعداد، ۱۵۷ طرح از تسهیلات بهره مند شدند.
خلیل احمد سلامی اعتبار کل استان در حوزه مشاغل خانگی را ۱۳۳ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: فعلا ۲۳ میلیارد تومان تسهیلات به متقاضیان کسب و کارهای خانگی پرداخت شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان میزان اشتغال ایجادی از محل پرداخت تسهیلات را، ۱۹۱ نفر عنوان کرد.
وی تصریح کرد: در صورتی که شهرستان ها بعد از مهلت یک هفته ای نتوانند اعتبار لازم را جذب کنند، سهم شهرستان ضعیف به شهرستان هایی که متقاضی بیشتری دارند اختصاص می یابد.
سلامی گفت: تسهیلات مشاغل خانگی در زمره تسهیلات ارزان قیمت است که بصورت انفرادی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان و بصورت پشتیبان تا سقف چهار میلیارد تومان قابل پرداخت است.
وی افزود: متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی باید ضمن داشتن گواهی مهارتی، در سامانه مربوطه نیز ثبتنام کنند.