محمود حضرتی گفت: طبق قانون ۶ شرکت در حوزه سرویس مدارس به اداره کل آموزش و پرورش معرفی کردیم تا از این طریق جابهجایی دانشآموزان صورت گیرد.
او گفت: اداره آموزش و پرورش باید این شرکتها را به مدارس معرفی کند و اولیایی که برای فرزندان خود به سرویس مدارسی نیاز دارند از طریق این شرکتها، خودروهایی را تامین کنند.
مدیر معاونت تاکسیرانی سازمان شهرداری همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر قریب به یکهزار دستگاه سرویس مدارس یعنی ۲۵ دستگاه مینیبوس و بقیه سواری، شخصی و تاکسی را ساماندهی کردهایم گفت: این خودروها برچسب سرویس مدارس دریافت کردهاند.
حضرتی با اشاره به فعالیت ۱۸ اکیپ بازرسی سرویس مدارس از سوی معاونت تاکسیرانی سازمان شهرداری همدان گفت: گشت مشترکی را چندین بار با اداره تعزیرات حکومتی و صمت برگزار کردهایم و نظارت بر فعالیت سرویس مدارس وجود دارد.
او با بیان اینکه در این بازرسیها داشتن برچسب، رعایت قیمت ابلاغی و قرادادی کنترل میشود گفت: طبق بازرسیها تعدادی از رانندگان سرویس مدارس به هیات انضباطی معرفی شدند و تقریبا ۴۵ نفر جریمه شدهاند.
حضرتی با بیان اینکه تعدادی از سرویسهای مدارس را نیز تعزیرات حکومتی جریمه کرده است گفت: پلیس راهور نیز گشت و نظارت روزانه دارد و با سرویسهای فاقد برچسب برخورد کرده و اعمال قانون میکند.
مدیر معاونت تاکسیرانی سازمان شهرداری همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش با مدارسی که احتیاج به سرویس مدارس دارند هماهنگیها را انجام داده و سرویس در اختیار آنها قرار میدهیم گفت: به اندازه کافی خودروی سرویس مدارس در شهر همدان وجود دارد و خانوادهها میتوانند از طریق مدارس درخواست دهند تا ما در اختیار آنها قرار دهیم.