رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: امسال میزان جوجه‌ریزی در استان ۲۸ میلیون و ۷۰۰ قطعه بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد افزایش یافته است.

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: با وجود افزایش جوجه‌ریزی در نیمه نخست امسال، در مهر ماه به دلایل مختلفی، ۳ میلیون و ۷۶۱ هزار و ۴۸۸ قطعه جوجه ریزی در استان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸ درصد کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: درحال حاضر ۷۰۸ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۱۷ میلیون قطعه در استان فعال هستند که در حال حاضر از تعداد ۱۴ کشتارگاه طیور صنعتی در استان، ۱۲ واحد فعالیت دارند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه میزان نیاز مصرف استان به گوشت مرغ در شرایط عادی روزانه ۲۴۰ تن است، در ادامه گفت: در نیمه نخست امسال میزان ۴۸ هزار تن گوشت مرغ در واحد‌های مرغداری گوشتی استان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

شهبازی همچنین درخصوص برنامه سازمان برای پیشگیری از تکرار کمبود و کاهش تولید مرغ در استان هم اضافه کرد: با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته از وزارتخانه و قول مساعد مسئولان با تأمین به موقع نهاده، تجدید نظر در قیمت مصوب مرغ زنده و تأمین جوجه یک‌روزه، روند جوجه ریزی برابر سیاست‌های ابلاغی افزایش خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.