محمدمهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه سالانه ۳۰۶ هزار تن گوشت سفید در مازندران تولید میشود و رتبه نخست را در کشور به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه ۷۶ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میشود که رتبه ۶ را در کشور داریم.
او به تولید جوجه یک روزه در استان اشاره کرد و افزود: مازندران قطب اصلی تولید جوجه یک روزه و ۳۰ درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه سالانه ۲۳ هزارتن تخم مرغ در مازندران تولید میشود، گفت: ۱۰ هزار قطعه مرغ مادری در مرکز پشتیبانی و اصلاح نژاد مرغ بومی استان داریم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به وجود ۶۳ واحد کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان در استان، افزود: ۸۷۰ هزار تن تامین و توزیع نهادههای دامی داریم.