پیش بینی می‌شود با جوجه ریزی های انجام شده ۶۹ هزار تن گوشت سفید در مازندران تولید شود.

محمدمهدی عباس زاده سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با هدف تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، سه ماهه اول امسال ۳۷.۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان مازندران انجام شد.

او افزود: طی این مدت ۱۳۳ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی استان تولید شد که ۸۴ میلیون قطعه آن مربوط به مزارع مرغ مادر گوشتی بود.

عباس زاده گفت: پیش بینی می‌شود ۶۹ هزارتن گوشت مرغ آماده طبخ از این تعداد جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او افزود: ۲۱ هزار تن از این مقدار تولید به مصرف داخل استان اختصاص دارد و مابقی معادل ۷۰ درصد آن مازاد بوده و به سایر استان‌ها بویژه استان تهران ارسال شد.

برچسب ها: تولید مرغ ، گوشت مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.