رئیس دانشگاه تهران گفت: درباره اخلاق گرایی، معنویت گرایی و عمل گرایی افراد باید از همان مهد کودک برنامه ریزی شود.

محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران ضمن خیر مقدم به مهمانان و مدعوین و همچنین تبریک میلاد با سعادت امام حسن عسگری (ع) گفت: وقتی صحبت از این می‌کنیم که دانشگاه تهران باید پرچمدار تمدن سازی در کشور باشد، و رهبر معظم انقلاب تاکید دارند که اگر می‌خواهیم تمدن نویین اسلامی شکل بگیرد باید به نقش دانشگاه‌ها در این زمینه توجه کرد، اهمیت دانشگاه مشخص می‌شود.

او گفت: در بحث خانواده باید خانواده محوری را به عنوان یک رکن اصلی بپذیریم. در راستای جوانی جمعیت ما اقدامات زیادی انجام دادیم و ستادی با عنوان جوانی جمعیت متشکل از معاونین دانشگاه و نهاد مقام معظم رهبری شکل گرفت. این ستاد فعالیت‌های مختلفی را دنبال می‌کند.

او ادامه داد: خانواده محوری را به شکل یک زنجیره نگاه می‌کنیم. در این فرایند یکی از مهم‌ترین موضوعات، بحث پرورش کودکان است. آنچه تمدن نوین اسلامی به آن نیازمند است به گفته متخصصان، تربیت درست کودکان است. اگر این دوره درست شکل نگیرد تلاش‌های بعدی خیلی نتیجه نخواهد داد.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به ارتباط بین مهد کودک و دانشگاه توضیح داد: موضوعاتی، چون داشتن مهد کودک یا مدرسه برای دانشگاه تهران یک ضرورت است. اگر بخواهیم مراحل تربیت و رسیدن به تمدن نوین اسلامی را به خوبی  باید طی کنیم. امیدواریم در طول یک سال آینده بخش‌های زیادی از این حلقه را تکمیل کنیم، در دنیا به این موضوع توجه می‌شود و هویت سازمانی را از کودکی شکل می‌دهند.

او گفت: در دانشگاه تهران شاهد خانواده‌هایی هستیم که فرزندانی دارند و بخش عمده تفکرات ذهنی افراد حین کار، صرف کودک می‌شود اگر امکاناتی را فراهم کنیم که افراد در محل سازمان اطمینان خاطر داشته باشند و دغدغه کودکان را نداشته باشند به بهبود عملکرد آن‌ها کمک کرده‌ایم.

رئیس دانشگاه تهران به برنامه‌ریزی جهت ایجاد مهارت‌ها، اخلاقیات گرایی، معنویت گرایی و عمل گرایی از همان کودکی تاکید کرد.

مصلی نژاد، استاد تمام دانشگاه تهران و احداث و اهداکننده مهدکودک این دانشگاه گفت: دانشگاه تهران مهد علم ایران است. یک الگو است که دانشگاه‌های دیگر مدل‌های خود را در این الگو تعریف می‌کنند. مکان‌های درست است که ارزش‌های درست ما را می‌توانند راهبری کنند. آموزش افراد از مهد کودک شروع می‌شود و این دوران اهمیت زیادی دارد.

او اعلام کرد که تمام هزینه‌های مهدکودک تا پایان سال توسط بنیاد فرهنگی مصلی نژاد تامین می‌شود.

محمدرضا تقی‌دخت، مدیر پروژه احداث مهدکودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران ضمن تشکر از افراد و نهاد‌های دخیل در ساخت این مهدکودک، توضیحاتی درباره ساخت و ساز مهدکودک، چون متراژ زمین، امکانات، مدت زمان ساخت آن و ... ارائه داد.

افتتاح مرکز ازدواج و خانواده دانشگاهیان 

افتتاح مرکز ازدواج و خانواده دانشگاهیان از دیگر برنامه‌های دانشگاه تهران بود که به ثمر نشست. این مرکز به منظور آشنایی صحیح دانشجویان علاقمند به امر ازدواج  تحت نظر مشاوران متخصص فعالبت می‌کند. آموزش مهارت‌های قبل و بعد از ازدواج، مشاور‌های فردی و خانوادگی، کارگاه‌های مهارتی، مسابقات و اردو‌ها برای زوج‌ها از سایر اقدامات و برنامه‌های این مرکز هستند.

به گفته رئیس دانشگاه تهران، یکی از ارکان اساسی این مرکز تسهیل گری این ازدواج است.

او همچنین اعلام کرد که کلنگ خوابگاه متاهلی به زودی زده خواهد شد.

مقیمی گفت: تسهیل گری در وام و امریه و کار دانشجویی را در نظر داریم. اگر می‌خواهیم مشکلات اجتماعی جامعه حل شود، ازدواج را باید جدی بگیریم. افتتاح ۸۰ خوابگاه متاهلی از برنامه‌های ما است. وزیر جلسات مختلفی با نهادهای مربوطه داشتند زیرساخت‌های خوبیبه این منظور فراهم شده است. برنامه ریزی داریم در طول دو سال، خوابگاه‌های متاهلی را ۴ برابر کنیم و زیرساخت‌ها فراهم شده است.

رئیس دانشگاه تهران اعلام کرد به کسانی که از طریق این مرکز آشنا شده و اقدام به ازدواج کنند، سیصد میلیون وام ازدواج اعطا می‌شود.

افتتاح دانشکده گردشگری

در ادامه افتتاحیه طرح‌های عمرانی دانشگاه تهران، دانشکده گردشگری این دانشگاه با حضور وزیر علوم و رئیس دانشگاه تهران افتتاح شد. این دانشکده در سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکتری دانشجو می‎پذیرد.



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.