معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین از ۴۱ درصد جوجه ریزی این استان در قالب زنجیره‌های تولید، توزیع و بازار مصرف مرغ خبر داد.

یوسف جلوخانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: سال گذشته تنها ۲۶ درصد جوجه ریزی استان در زنجیره تولید انجام می‌شد که امسال این رقم به ۴۱ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه ۹۶ واحد مرغداری‌های موجود در استان قزوین هم اکنون در قالب زنجیره تولید فعالیت دارند، تاکید کرد: واحد‌های زنجیره تولید امسال نسبت به سال قبل با افزایش ۵۷ درصدی روبرو است.

جلوخانی با بیان اینکه زنجیره‌های تولید بهترین شیوه برای ساماندهی تامین، تولید و عرضه کالا‌های اساسی محسوب می‌شوند، تصریح کرد: برنامه سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، افزایش جوجه ریزی و تولید بر پایه زنجیره‌های تولید است.

به گفته این مسوول، توسعه زنجیره تولید به استفاده هرچه بیشتر شهروندان از مرغ سایز منجر شده و علاوه بر اقتصادی شدن تولید، به حفظ سلامت جامعه نیز کمک می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: همراهی و همکاری مرغداران در افزایش توسعه زنجیره‌های تولید یکی از مهمترین موضوعات محوری در اجرایی شدن این مهم است.

گفتنی است در استان قزوین ۴۱۲ واحد مرغداری فعالیت دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.