یزدان احمدزاده اظهار داشت: سطح زیر کشت زعفران در چهارمحال و بختیاری ۲۶۰ هکتار است.
وی افزود: باتوجه به خشکسالیهای اخیر یکی از سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی کشت گیاهان کم آببر است که ۱۵ تن پیاز زعفران میان بهرهبرداران توزیع شد.
احمدزاده اضافه کرد: روش برداشت زعفران در استان به صورت دستی بوده که بحث مکانیزاسیون برای برداشت و فرآوری زعفران جای کار دارد که در این زمینه لازم است تسهیلات در اختیار کشاورزان قرار گیرد.
بیشتر بخوانید
امرالله اسماعیلی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کیار با اشاره به اینکه سطح زیر کشت گیاهان دارویی در شهرستان کیار ۱۳۰ هکتار است، گفت: از این میزان ۴۰ هکتار به کشت زعفران اختصاص یافته که میزان عملکرد هفت تا هشت تن زعفران خالص در هر هکتار است.
وی ادامه داد: به لحاظ شرایط اقلیمی و آب و هوایی، زعفران به لحاظ کمیت و کیفیت جزو تولیدات ممتاز استان است، همچنین به دلیل کشت ردیفی و آبیاری منظم شهرستان کیار به نسبت سایر مناطق عملکرد برداشت بالاتری را دارد.