معاون مرکز هماهنگی های امور اقتصادی وزارت بهداشت گفت: تشکیل دفاتر خدمات سلامت به نوعی سبب ارتقای دسترسی مردم به خدمات سلامت خواهد شد.

حمید اسدی، معاون مرکز هماهنگی های امور اقتصادی وزارت بهداشت گفت: در راستای توسعه کسب و کار و شبکه بهداشتی کشور و در زمینه سیاست های ابلاغی کلی سلامت، موضوع برون سپاری و استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی و دانشجویان جوان از اهمیت بالایی برخوردار است.

او گفت: موضوع توسعه شبکه دفترهای ارائه دهنده خدمات سلامت مورد تاکید دولت سیزدهم است و این دفاتر توسط اشخاص واجد شرایط و مورد تایید وزارت بهداشت و بخش غیر دولتی برای تمرکز خدمات قابل واگذاری و برون سپاری حوزه سلامت تشکیل شده اند.

معاون مرکز هماهنگی های امور اقتصادی وزارت بهداشت  ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۳۰۰ دفتر خدمات سلامت در کشور راه اندازی شده اند و بیش از ۱۶۹۰ شغل به ارزش بالغ بر ۱۶۰۰۰ میلیارد ریال را بدون استفاده از منابع دولتی ایجاد کرده اند.

او بیان کرد: تشکیل دفاترخدمات سلامت به نوعی سبب ارتقای دسترسی مردم به خدمات سلامت خواهد شد. با همت معاونت بهداشت، بسته خدمتی بهداشت محیط شامل آموزش بهداشتی اصناف، خود اظهاری بهداشتی اصناف و صدور کارت بهداشتی و نمونه برداری بهداشتی موادغذایی در دستور کار دفاتر خدمات سلامت قرار گرفته است.

اسدی افزود: سیستم های اطلاعات بهداشت محیط و حرفه ای به همراه تیم های آموزش و مراقبت بهداشتی مجازی توسعه پیدا می کنند .

او گفت: توسعه شبکه دفاتر خدمات سلامت جزء دستاوردهای بهداشتی نظام سلامت است و ما شاهد ارتقای دسترسی مردم به خدمات سلامت و ایجاد بسته های خدمتی در سازمان  غذا و دارو در این دفاتر خدمات سلامت خواهیم بود.


دفاتر خدمات سلامت، طرحی برای کنترل کیفیت، سلامت خدمات و محصولات بهداشتی، درمانی، غذایی و دارویی است که چند سالی است از اجرا شدن آن می‌گذرد. این دفاتر فرایند کنترل و خدمت رسانی در حوزه‌های ذکر شده را افزایش می‌دهند و باعث اشتغال زایی نیز شده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار