محمدکاظم منزوی در نشست شورای آرد و نان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: این کار با هدف افزایش مواد مغذی، ویتامینها و مواد معدنی در نان و همچنین افزایش سلامت جامعه انجام میشود.
وی افزود: این طرح با مشارکت یک کارخانه برای تولید آرد سبوس دار با روش کاهش عملیات سبوس گیری و چند نانوایی شروع میشود و با فرهنگ سازی میان مردم برای پذیرش نان تیرهتر، گسترش خواهد یافت.
بیشتر بخوانید
منزوی اضافه کرد: پخت نان از آرد بدون سبوس و بسیار سفید به دلیل کشش و قوام خمیر راحتتر است بنابراین نانوایان باید سختی پخت نان سبوس دار را بپذیرند و نان با کیفیت تحویل مردم دهند.
وی ادامه داد: همچنین برای تکمیل مواد مغذی در نان به صورت آزمایشی از مالت جو به جای خمیرمایه استفاده میکنیم که در صورت موفقیت طرح، آن را به همهی نانواییها توسعه میدهیم، هر چند که این کار از روش قبلی زمان بیشتری نیاز دارد و نانوایان باید یک ساعت قبل از پخت خمیر را آماده کنند.