سید محمود قیومی معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس با اعلام این خبر گفت: شرکت شهرکهای صنعتی فارس علاوه بر ایجاد زیر ساخت شهرکها و نواحی صنعتی، حمایتهایی را نیز از طریق معاونت صنایع کوچک خود از واحدهای صنعتی انجام میدهد، که یکی از این حمایت ها، اخذ غرفه و حضور در نمایشگاههای معتبر داخلی و خارجی میباشد.
او ادامه داد: نمایشگاه فوق به مدت ۴ روز و با محوریت دفتر فن بازار منطقهای فارس برگزار شد که علاوه بر اینکه طی این مدت بیش از ۱۶ واحد صنعتی فناور، دانش بنیان و عضو نظام مبادلات پیمانکاران فرعی در پاویون شرکت شهرکهای صنعتی فارس به معرفی محصولات خود پرداختند، برنامههای متنوعی نیز اجرا شد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس با بیان اینکه این نمایشگاه فرصت بسیار مناسبی جهت بازاریابی و فروش محصولات شرکتها بود، افزود: شرکتهای حاضر در پاویون شرکت شهرکهای صنعتی فارس توانستند علاوه بر بازاریابی، نسبت به بازارسازی محصولات و شبکه سازی، اقدام نموده و دهها جلسات رو در رو با مشتریان خود برگزار کند، که برآورد اولیه حاکی از توافق اولیه جهت فروش بیش از۴۰ میلیارد تومان است که بعد از نمایشگاه دفتر فن بازار منطقهای فارس با توجه به وظایف تعریف شده خود، نسبت به تحقق این موضوع اقدامات لازم را انجام خواهد داد. همچنین تعدادی طرح نیز جهت جذب سرمایه به سرمایه گذاران معرفی شد.
امیر محمدی کارگزار رسمی فن بازار منطقهای فارس نیز گفت: بحمدالله امسال علاوه بر حضور در قالب غرفه، توانستیم برنامههای متنوعی را نیز با حمایت شرکت شهرکهای صنعتی فارس، شبکه فن بازار ملی ایران و سایر اعضا اکوسیستم نوآوری استان مثل مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز پیرامون بازاریابی و فروش محصولات فناورانه، انتقال فناوری، جذب سرمایه برای شرکتهای فناور اجرا کنیم.
او در ادامه گفت: از جمله برنامههایی که در نمایشگاه اجرا شد، ۱-نشست چالشهای ارتباط صنعت با دانشگاه با حضور بیش از ۳۰ نفر از اعضای اکوسیستم نوآوری استان، ۲-نشست سرمایه گذاری هلدینگ صنتا وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بر روی طرحهای فناورانه، رویداد ارایه نیازهای فناورانه و رویداد شبکه سازی تامین کنندگان و تعدادی برنامه دیگر است.
محمدی خاطر نشان کرد: در رویداد ارائه نیازهای فناورانه که با حضور ۲۰۰ نفر از شرکتهای فناور و متقاضیان فناوری برگزار شد، ۲۰ سازمان و شرکت به بیان بیش از ۱۰۰ نیاز فناورانه خود پرداختند؛ که در ادامه بیش از ۶۰ راه حل فناورانه برای نیازهای فوق توسط شرکتهای فناور اعلام شد.
امیر محمدی افزود: طی این نمایشگاه، پاویون شرکت شهرکهای صنعتی، میزبان میهمانان مدیران متنوعی از شرکت نفت زاگرس جنوبی، بنیاد برکت، سازمان علمی و پژوهشی بسیج، سازمان بسیج مهندسین صنعت و... بود که به نوعی فعالترین غرفه نمایشگاه نیز همین پاویون بود که شرکتها توانستند دهها جلسه رو در رو برگزار نمایند، از جمله هلدینگ صنتا نیز به عنوان سرمایه گذار بیش از ۴۰ طرح فناورانه را بررسی نمود و مقرر گردید ۱۰ طرح جهت جلسات تکمیلی بعد از نمایشگاه با هلدینگ ارتباط برقرار کنند.
محمدی هم چنین گفت: بعد از برگزاری نمایشگاه نیز جلسات تکمیلی جهت تبدیل تفاهم نامهها به قرارداد را در دستور کار قرار دادیم.
او در پایان از حمایتهای دکتر خالقی دبیر شبکه فن بازار ملی ایران و مهندس هاشمی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس تقدیر کرد.