رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد از برگزاری جشنواره‌ی غذای سالم به همت دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

سلطانی رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد گفت: همزمان با روز جهانی غذا در سراسر دنیا، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد در جشنواره‌ی غذای سالم شرکت کردند.

او افزود: دانشجویان این دانشگاه با دستپخت خود غذای سنتی سالم شهرشان را برای این جشنواره ارائه کردند.

سلطانی تصریح کرد: این مراسم به منظور فرهنگ سازی استفاده از غذا‌های سنتی سالم است که غذا‌های متنوعی از دانشجویانی که از استان‌های متفاوتی بودند ارائه شد.

او بیان کرد: بیش از ۲۰ نوع غذا و نوشیدنی‌های متفاوت با طعم و طرز تهیه‌ی خاص و متنوع عرضه شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا گفت: دانشجویان این دانشگاه سعی کردند غذای سالم خود را با حذف قند، شکر و هر آیتمی که به صحت و سلامتی غذا کمک می‌کند، آماده کنند و دستورالعمل تهیه غذا‌های متنوع را هم ارائه دادند.

او خاطر نشان کرد: غذای سالم، تاثیرگذار بر نوع تفکر است و به کیفیت زندگی سالم کمک می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.