مسوول برگزاری دومین جشنواره غذا‌های محلی ایران زمین گفت: این جشنواره به مدت شش روز در بافت تاریخی یزد برپا شد.

صفدرخان گفت: این جشنواره که مخصوص غذا‌های محلی و سنتی روستایی و شهری است در سه بخش غذا‌های اصلی، پیش غذا و لبنیات، شیرینی جات و دسر برپا شده است.

به گفته او، در این جشنواره بیش از ۵۰ نوع غذا در ۲۰ غرفه به نمایش گذاشته شده.

صفدرخان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره کمک به نیازمندان و ترویج فرهنگ غذا‌های سالم کشور است.

او گفت: در این جشنواره اقوام سراسر ایران از جمله فارس، کرمان، مازندران و ایلام حضور دارند.

این جشنواره از ساعت ۲۰ الی ۲۳ در بافت تاریخی یزد، مسجد چهل محراب پذیرای علاقمندان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.