دانشمندان دانشگاه کمبریج کار بر روی ساخت یک تراشه الکترونیکی را آغاز کردهاند که میتواند کاری کند گوشیهای موبایل در هر ماه تنها به یک بار شارژ کامل نیاز داشته باشند.
وایر، بازوی تجاری این گروه از محققان، یکی از ۱۲ استارتاپ نیمه هادی است که از سوی دولت حمایت میشود تا بریتانیا را در خط مقدم این نوع صنعت قرار دهد.
پل اسکالی، وزیر فناوری بریتانیا گفت: نیمه هادیها «سنگ بنای» دنیای مدرن محسوب میشوند و در همه چیز از تامین انرژی خودروهای الکتریکی گرفته تا مبارزه با بیماریها حیاتی هستند.
او روز شنبه از یک برنامه دو ساله به ارزش ۱.۳ میلیون پوند رونمایی کرد که به تعدادی از استارتاپها کمک میکند تا زندگی مردم بریتانیا را متحول کند.
یکی از این شرکتها MintNeuro است که یک ایمپلنت مغزی کوچک به اندازه یک دانه فلفل اختراع کرده است و با آن قصد دارد به بیماران مبتلا به پارکینسون و صرع کمک کند.
بر اساس آنچه در روزنامه بریتانیایی دیلی میل منتشر شده، ریزتراشه گروه Vaire که میتواند عمر باتری گوشیهای هوشمند را بهبود بخشد، زاییده فکر تیمی از ریاضیدانان دانشگاه کمبریج است.
این ایده مبتنی بر طراحی یک پردازنده تراشه سیلیکونی است که برای کار کردن تقریبا به هیچ برقی نیاز ندارد، به این معنی که نیاز کمتری به باتری وجود دارد.
اگرچه تاکنون اطلاعات کمی در مورد این موضوع در اختیار عموم قرار گرفته است، اما شان ردموند، مدیرعامل SiliconCatalyst.UK که پروژه را اجرا میکند، گفت: «اگر آنها واقعاً بتوانند به این وعده عمل کنند، به این معنی است که شما یک تلفن همراه خواهید داشت که یک ماه شارژ نگه میدارد.»