محمدمهدی فداکار امروز ۲۰ مهر ماه در ستاد جمعیت استان کرمان با گلایه از نبود حضور بعضی مدیران در این ستاد گفت: گزارش عملکرد دستگاهها در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ارزشیابی آنها اثرگذار است.
او افزود: دستگاههایی که در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تعلل دارند، گزارش عملکردشان به دستگاه ملی و وزارتخانه متبوع ارسال میشود.
استاندار کرمان بیان کرد: آموزش و پرورش از مهمترین دستگاهها در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است که در مباحث آموزشی و فرهنگی میتواند کار کند.
او همراهی دستگاهها در اجرای قانون حمایت از خانواده را مورد تاکید قرار داد و گفت: جوانی جمعیت و فرزندآوری، مورد تاکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است و ایشان نسبت به کاهش جمعیت ابراز نگرانی جدی کردهاند.
فداکار راهاندازی مراکز دوستدار کودک را نیز لازم و موثر دانست و تصریح کرد: بانکهای استان کرمان به تفکیک، آمار پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت را به استانداری ارائه کنند.
مریمالسادات طباطبایی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان از اهتمام فداکار، استاندار کرمان در برگزای و حضور در جلسات ستاد جمعیت قدردانی کرد و گفت: بیشترین گلایه خانوادهها از پرداخت وامهای فرزندآوری و حمایت از خانواده است و بانکها باید هماهنگی بیشتری در این زمینه داشته باشند و شرایط را تسهیل کنند.
او افزود: ستادهای مردمی حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در جلسات آینده ستاد میتوانند گزارشی از مشکلات و دغدغهها و راهکارهای خود را ارائه دهند.
افزایش ۳ درصدی ولادت در کرمان
محمد قاسمی، مدیرکل ثبت احوال استان کرمان نیز در این جلسه گفت: استان کرمان، رتبه ۹ کشوری را در ثبت ولادتها دارد و ۳ درصد افزایش ثبت ولادت نسبت به مدت مشابه پارسال را در استان شاهد هستیم.
ناصر عسکرینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان در این جلسه به ۴ حوزه کاری این نهاد در ارتباط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: این حوزهها، شامل: کارمندان، مددجویان، خانوادههای پرنوزاد و در سطح برون سازمانی ویژه غیرمددجویان است.
او افزود: اعطای وام ازدواج برای کارکنان، فرزندان کارکنان و فرزندان همکاران بازنشسته، تهیه جهیزیه برای زوجین جوان، خدمات مشاوره به مددجویان، بستههای تشویقی برای ازدواج، حمایت از زوجین نابارور از جمله طرحهای کمیته امداد است.