قدیر موسی خانی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قزوین گفت: حدود ۱۸۰ نیروی آتشنشان در ده ایستگاه برای امداد رسانی به شهروندان در زمان حوادث و آبگرفتگیهای احتمالی در حالت آماده باش هستند.
موسی خانی افزود: تمهیدات پیش بینی شده شامل آماده باش تعدادی موتور پمپ برای رفع آبگرفتگیهای احتمالی است و این شرایط آمادهباش تا برگشتن وضعیت جوی به حالت عادی ادامه خواهد داشت.
وی از شهروندان درخواست کرد به هشدارهای ایمنی توجه کرده و از ترددهای غیرضروی در هنگام بارش باران و حضور در مجاورت جویبارها، کانالهای فاضلاب، خودداری کنند.
هواشناسی قزوین با صدور هشدار سطح نارنجی از وقوع پدیده رعد و برق و رگبار باران توام با امکان جاری شدن سیل و افت دمای هوا در نقاط مختلف استان و برخی مناطق قزوین خبر داده است و اعلام کرده این وضعیت طی ۷۲ ساعت آینده در سطح استان به تناوب ادامه خواهد داشت.