
علیرضا رستمی کیا گفت: به دنبال پایشهای مستمر بازرسان سلامت محیط کار از واحدها، صنوف و انبارهای عرصه مواد غذایی در سطح عرضه، این افراد به سلامت دوغ موجود در یک انبار مشکوک میشوند.
او گفت: بنابراین بازرسان از این دوغ نمونه برداری انجام داده و در اختیار آزمایشگاه قرار میدهند که براساس مستندات و نتایج به دست آمده این دوغها فاقد صلاحیت مصرف تشخیص داده شده و بلافاصله از سطح بازار جمع آوری شدند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: علاوه بر پلمب انبار عرضه دوغ فاقد صلاحیت مصرف، برای فرد متخلف پرونده تشکیل و تحویل مرجع قضایی شد.
رستمی کیا گفت: پایش مستمر از واحدهای عرضه فعال در بازار یکی از برنامههای شبکه بهداشت است که این بازرسیها در مناسبتهای خاص تشدید نیز میشود.
او گفت: میزان نظارت و بازرسی از مراکز حساس شامل صنوف عرضه موادغذایی، اماکن عمومی و تجمعی و رستورانها بیشتر از سایر صنوف است و با فاصله کمتری صورت میگیرد تا از بهداشتی و سالم بودن مواد مصرفی و قابل عرضه آنها اطمینان حاصل شود.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان گفت: واحدهایی که دارای نواقص بحرانی هستند، تا رفع کامل نواقص به طور ویژه رصد میشوند.
منبع ایرنا