با حضور مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، منصور دُرتاج به عنوان رییس جدید اداره صمت رفسنجان معرفی شد.

حسین رضایی فرماندار ویژه رفسنجان در این آئین که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، به وجود چهار ناحیه صنعتی در رفسنجان، کشکوئیه، کبوترخان و بهرمان اشاره کرد و افزود: علیرغم وجود زیرساخت‌های آب، برق و گاز در این نواحی صنعتی، اما استقبال کمتری در راستای راه اندازی واحد‌ها شاهدیم و دلیل این استقبال نکردن هم فعالیت اکثر مردم شهرستان در حوزه کشاورزی است و ریسک کمتری برای سرمایه گذاری در حوزه صنعت را قبول می‌کنند.

وی افزود: از طرفی ۳۷ درصد سرمایه‌های کشور در دست سالمندان بالای ۶۰ سال است و باز هم قدرت ریسک پذیری در سرمایه گذاری راه اندازی واحد‌های تولیدی کم است.

رضایی بیان کرد: شهرستان رفسنجان در سال ۸۶ توانست به حجم بالای تولید پسته دست پیدا کند، امسال هم کشاورزان با وجود تغییرات اقلیمی، سرمازدگی و گرمای بالای ۴۵ درجه محصول خوبی را معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان برداشت کردند که باید کشاورزان را ترغیب کرد که در سرمایه گذاری بخش صنعت و ایجاد واحد‌های صنعتی برای رشد تولید و کاهش بیکاری ورود کنند.

او تصریح کرد: نگاه دولت هم در رشد و توسعه و تولید است؛ لذا کمیته رفع موانع تولید هم در فرمانداری برگزار می‌شود و سرمایه گذاران می‌توانند موانع را مطرح و رفع کنند.

رضایی گفت: از ابتدای سال ماهانه جلسات بازدید از واحد‌های صنعتی انجام می‌شود و مسائل و مشکلاتشان رفع می‌شودو این دورهمی صنعتگران به رفع موانع تولید کمک کننده است.

او به بحث قطعی برق در بخش صنعت و کشاورزی شهرستان هم اشاره و تصریح کرد: اگرچه قطعی برق به بخش صنعت ضربه می‌زند؛ اما بخش کشاورزی، درختان موجود زنده اند و به آب نیاز دارند؛ لذا در قطعی برق چاه‌های کشاورزی باید تدابیر لازم را اندیشید.

رضایی عنوان کرد: برای کمک به برق کشور می‌توان در مجاورت هر چاه تلمبه پنل‌های خورشیدی نصب کرد که ضمن کمک به برق کشور ریال برق چاه‌ها نیز از انرژی خورشیدی تأمین شود.

او تصریح کرد: همچنین قرار است یک نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان ایجاد شود و کمک شایانی به برق شهرستان خواهد شد.
 
۸۵ درصد ذخایر استان کرمان مربوط به ۴ معدن است. 
 
مدیر کل اداره صنعت، معدن و تجارت استان کرمان هم در این آئین اظهار کرد: جنگ اقتصادی را داریم و فرماندهان این جنگ واحد‌های صنعتی و صنفی هستند که برای ارتقا شهرستان، استان و کشور تلاش می‌کنند.

 مهدی حسینی نژادبا اشاره به اینکه در حوزه توسعه پایدار مدیریت بحث‌های اجتماعی و محیط زیست مطرح است و باید با این مباحث بتوان برکات صنایع را بر سر سفره‌های مردم برد، بیان کرد: در رفسنجان یکی از واحد‌های صنعتی مهم کشور یعنی صنعت مس مطرح و بالای ۵۰ سال فعال است که باید در راستای تحقق مدیریت بحث‌های محیط زیست و اجتماعی این صنعت مهم که دارای ذخایر خدادادی است تلاش کنیم.

او افزود: ما در استان کرمان ۴۲ معدن شناخته شده داریم که دارای ۸ میلیارد تن ذخیره معدنی هستند که سالانه ۱۳۰ میلیون تن از این معادن ماده معدنی استخراج می‌شود و از این ۴۲ معدن استان کرمان ۴ معدن شامل زغال سنگ، کرومیت، مس و سنگ آهن ۸۵ درصد ذخایر معادن استان را دارا هستند.

حسینی نژاد افزود: این ۴ معدن استان موتور محرکه بخش اقتصاد هستند که می‌توانند در راستای توسعه صنایع وابسته، صنایع پایین دستی و دانش بنیان‌ها کمک کنند تا هم کاهش بیکاری و هم ارزش افزوده را شاهد باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.