رضایی مدیرکل امور عشایری استان کرمانشاه گفت : عشایر استان حدود چهار درصد از جمعیت استان را تشکیل میدهند که هفت درصد از کل دام عشایر کشور متعلق به آنها و دارای رتبه چهار کشوری است.
وی در خصوص تولیدات دام عشایر، گفت: عشایر استان کرمانشاه سالانه حدود ١٢ هزار تن گوشت قرمز و ۲۴ هزار تن شیر تولید میکنند.
رضایی به سایر تولیدات دامی عشایر استان اشاره کرد و افزود: سالانه بیش از یک هزار و ۶۰۰ تن الیاف دامی شامل پشم، کرک و مو همچنین ۹۰۰ تن روغن حیوانی توسط عشایر تولید میشود.
وی در خصوص تولیدات صنایع دستی توسط عشایر استان کرمانشاه، گفت: تولیدات صنایع دستی عشایر بیش از ۲۱ هزار و ۹۰۰ قطعه در سال است که بخشی به مصرف عشایر و بخش دیگر روانه بازار میشود .