غلامعلی صمصامی در بازدید از طرحهای منطقه سیستان که با حضور کتایون دوالو سرپرست مدیریت ارزیابی طرحهای صندوق انجام شد بیان کرد: منطقه سیستان بیش از دو دهه است که با خشکسالیهای پیاپی درگیر است و این موضوع بسیاری از کسب و کارها را یا از بین برده و یا با چالش جدی مواجه ساخته است.
وی با اشاره به رسالت صندوق کارآفرینی امید در حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک در مناطق محروم تاکید کرد: این صندوق در کنار مشاغل سیستان حضور دارد و کسانی که بخواهند در این منطقه شغلی ایجاد کنند میتوانند از حمایت تسهیلاتی صندوق بهرهمند شوند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه اولویت این طرحها با کسب و کاریست که وابستگی کمی به آب داشته باشند، اظهار داشت: در دو ماه گذشته از محل این تفاهم نامه تاکنون بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال مصوب شده است.
صمصامی افزود: بر اساس تفاهمنامه مشترک بین این صندوق و استانداری مقرر شد ۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای حمایت از کسب و کارهای خرد، کوچک و متوسط در شهرستانهای زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان پرداخت شود.
او از کارآفرینان و جوانان سیستانی خواست از این فرصت برای ایجادکسب و کار استفاده کنند تا علاوه بر رسیدن به شغل پایدار، در رونق اقتصادی منطقه نیز سهیم باشند.