وبسایت خبری آمریکایی «دیفنس وان»گزارش داد که آمریکا با بررسی درگیریهای جاری بین روسیه و اوکراین و انجام آزمایشهای خود بر اساس تجربه به دست آمده از آن میدان نبرد، نیروهای خود را برای جنگهای آینده آماده میکند.
به گفته فرماندهانی که با این رسانه صحبت کردند، مرکز ملی آموزش (NTC) در کالیفرنیا و مرکز آموزشی آمادگی مشترک (JRTC) به نیروهای آمریکایی برای استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین، نظارت الکترونیکی و ماهوارهها و ترکیب آنها با حملات توپخانه آموزش میدهند.
در همان زمان سربازان یاد میگیرند که خود را از هواپیماهای بدون سرنشین و نظارت دشمن پنهان کنند. «سرتیپ کورتیس تیلور» رئیس NTC به این رسانه گفت: «چیزی که ما بیش از همه با آن درگیر هستیم، این است که یک میدان نبرد شفاف است.»
او توضیح داد که مرکز او به سربازان آموزش میدهد که از پهپادها در ساختمانها پنهان شوند و استفاده از تجهیزات ارتباطی را به حداقل برسانند. در همین حال گزارش شده که JRTC واحدها را تحت فشار قرار داده است تا پستهای فرماندهی خود را سادهسازی کنند تا سریعاً مستقر و سرنگون شوند. بر اساس نحوه انجام جنگ در اوکراین، ارتش آمریکا همچنین استفاده از توپخانه و هواپیماهای بدون سرنشین را افزایش میدهد. تیلور میگوید نیروهایی که در NTC نقش «نیروی مخالف» یا OPFOR را بازی میکنند، اکنون تقریباً ۱۰۰ حمله توپخانهای شبیهسازی شده در روز انجام میدهند که تعداد چندین هزار گلوله شلیک میشود.
هم NTC و هم JRTC نحوه کار با انبوه پهپادهای تجاری را آموزش میدهند که برخی از آنها میتوانند بمبهایی شبیه به بمبهایی که امروزه در اوکراین استفاده میشوند، پرتاب کنند. با این حال این مراکز اعلام کردند که آنها تصمیم گرفتهاند از مهمات پرسهزن یا هواپیماهای بدون سرنشین انتحاری استفاده نکنند و اعلام کردند که آنها خطر ایمنی هستند.
دیفنس وان اعلام کرد که افزایش استفاده از توپخانه، راکت و نظارت در مراکز آموزشی منجر به تلفات بیشتر در تمرینات شبیهسازی شده، شده است، که بازتاب خسارات متحمل شده به سربازان در اوکراین است. به نقل از تیلور، توپخانه در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از تلفات و جراحات میدان نبرد را تشکیل میدهد.
ماه گذشته کالج جنگ ارتش آمریکا همچنین مقالهای را در فصلنامه خود (Parameters) منتشر کرد که در آن پیشنهاد کرد که واشنگتن در صورت امیدواری به موفقیت در جنگهای آینده، باید مجدداً خدمت سربازی اجباری جزئی را در نظر بگیرد و تأکید کرد که مفهوم نیروی کاملاً داوطلب مفهومی است که منسوخ شده است.
بر اساس این مقاله، برنامهریزان پزشکی ارتش پیشبینی میکنند که با توجه به میزان تلفات در اوکراین، اگر آمریکا با کشوری مانند روسیه بجنگد، این جنگ تنها در ۲ هفته میتواند ۵۰ هزار تلفات داشته باشد. این عدد همان چیزی است که نیروهای آمریکا طی ۲ دهه جنگ در عراق و افغانستان مجموعاً متحمل شدند.
در همین حال مسکو بارها آمریکا و متحدانش را که میلیاردها دلار برای حمایت از کییف هزینه کردهاند، متهم کرده است که از بحران اوکراین برای راهاندازی «جنگ نیابتی» علیه روسیه و تبدیل میدان نبرد به میدان آزمایش تجهیزات نظامی غرب استفاده میکنند. این در حالی است که پنتاگون و وزیر دفاع سابق انگلیس، اوکراین را به عنوان یک «آزمایشگاه نبرد» و «آزمایشگاه نوآوری نظامی» توصیف کردهاند.