رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: باید در حوزه محدودیت‌های عرضه سوخت، مدیران پیگیر باشند و در کنار اجرای دستورالعمل ها، منافع مردم را هم در نظر بگیرند.

اسحاقی رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی در برنامه میز خبر صدا و سیمای استان در خصوص محدودیت سوختگیری در جایگاه‌های استان گفت: یکی از ویژگی‌های مجلس، کار با ۲ دولت در یک دوره بوده است و در ابتدای دولت در دیداری با استاندار خراسان جنوبی به این مسئله اشاره کردم که باید مدیران به جای اینکه نماینده دولت باشند، باید مشکلات مردمی را در حوزه اجرای قانون به مرکز منتقل کنند.

او افزود: یکی از مشکلات موضوع سوختگیری و محدودیت‌ها است که باید مدیران مربوطه پیگیر آن باشند، اما مدیران استان پیگیری نکرده اند که بتوانند این موضوع را حل کنند و تنها محدودیت‌ها را پذیرفته اند و به اجرای صرف دستورالعمل‌ها پرداخته اند.

اسحاقی با اشاره به اینکه طبق تأکید معاون اول رئیس جمهور باید در برخی استان‌ها مانند خراسان جنوبی محدودیت‌ها کاهش یابد، اظهار کرد: از استاندار خراسان جنوبی درخواست کرده ایم تا پیگیری انجام دهند که کارت‌های سوخت جایگاه‌ها افزایش یابد و مشکلات تا حدودی رفع شود.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه باید سوخت کافی نیز به جایگاه‌ها برسد، بیان کرد: در بعضی از استان‌ها تا ۵۳ هزار لیتر سوخت به جایگاه می‌رسد، اما در خراسان جنوبی تا ۵ الی ۶ هزار لیتر سوخت به جایگاه می‌رسد که باید این موضوع نیز بررسی شود و سوخت جایگاه‌ها بیشتر شود.

او ادامه داد: باید مدیر شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی منطقه خراسان جنوبی نیز در تهران حاضر شود و برای رفع محدودیت‌ها یا کاهش آن‌ها پیگیری انجام دهد؛ استاندار خراسان جنوبی نیز در این حوزه پیگیر است.


بیشتر بخوانید


اسحاقی با اشاره به پیگیری‌های نمایندگان مجلس در این خصوص تصریح کرد: نگرانی مسئولین کشوری قاچاق سوخت است، اما در خراسان جنوبی اهالی به این کار مشغول نیستند و خراسان جنوبی تنها معبری برای قاچاقچیان سوخت است و در بعضی استان‌ها خط لوله قاچاق سوخت داریم که به آن‌ها توجهی نمی‌شود، اما در خراسان جنوبی محدودیت اعمال می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: معاون اول رئیس جمهور به خراسان جنوبی دید مثبتی دارند و باید به سایر مسئولین نیز این مطالب را گوشزد کرد تا مشکلات مردم و حتی مسافران رفع شود.

۱۰۴ هزار درخواست مردمی ثبت شد/ پرداخت وام براساس دهک‌های درآمدی

ملکی مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی نیز در این برنامه گفت: در سفر دوم رئیس جمهور به استان، ۵۲ هزار نامه مردمی دریافت و ۵۲ هزار تماس مردمی با سامانه سامد گرفته شد.

او افزود: سهمیه‌ای در ۷ حوزه برای وام در نظر گرفته شد و ۵ بانک عامل می‌توانند با ۶۰ میلیارد تومان، بالغ بر ۴ هزار درخواست را پوشش دهند و وام را به آن‌ها اعطا کنند.

ملکی با اشاره به اینکه می‌توانستیم وام ۱۵ میلیون تومانی با بازپرداخت ۷ ساله را به متقاضیان پرداخت کنیم، اظهار کرد: قرار شد براساس دهک‌های درآمدی، به درخواست‌ها پاسخ داده شود و در بعضی موارد یک خانواده چندین نامه و درخواست داده اند که براساس آمار‌های بانک‌های اطلاعاتی، سرپرستان خانوار در اولویت قرار گرفتند.

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه ۳ هزار و ۴۰۰ مجوز تسهیلات دیگر نیز اخذ شده است، ادامه داد: ۲ هزار وام به این ۳ هزار و ۴۰۰ درخواست دیگر نیز پرداخت شده است و کسانی که برایشان پیامک برای مراجعه به بانک ارسال شده است، می‌توانند تا ۳ الی ۴ روز بعد از تاریخ مشخص شده نیز مراجعه کنند و این ارفاقی است که برای تسهیل شرایط در نظر گرفته شده است.

او بیان کرد: مواردی که برای وام اشتغال درخواست داده اند، به حوزه سرمایه گذاری و اشتغال استانداری ارجاع شده اند و تأکید شده است که اولویت پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ با درخواست‌های وام اشتغال سفر رئیس جمهور باشد.

ملکی تصریح کرد: ۵ هزار درخواست وام اشتغال را دریافت کرده ایم که بررسی‌ها برای این موضوع انجام گرفته است و بیش از ۵۰۰ نفر حائز شرایط پرداخت وام بوده اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.