علی عباسی کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه با توجه به افزایش جرایم در سطح کلی اولویت ما در هر موضوع بیشتر پیشگیری است، گفت : امسال در حوزه کلاهبرداریها به ویژه کلاهبرداریهایی که از طریق ارسال پیامک حاوی لینکهای جعلی انجام میشود، با موارد زیادی مواجه بودیم.
وی عنوان کرد: بیشترین جرایم در حوزه کلاهبرداری است که ۴۷ درصد از مجموع جرایم را شامل میشود و برداشتهای غیرمجاز از حسابهای بانکی نیز بخش زیادی از جرایم را به خود اختصاص داده است.
عباسی کسانی با بیان اینکه دسترسی غیرمجاز با ۸.۸ درصد در جایگاه سوم فراوانی جرایم اینترنتی قرار دارد، گفت: بیش از ۸۷ درصد از جرائم در ۶ ماه ابتدای امسال کشف شده و مجرمان شناسایی و دستگیر شدند و در این مدت بیش از هشت میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به حساب مالباختگان و شکات عودت داده شده است.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه خاصی نیز انجام شده است، افزود: با توجه به بازگشایی مدارس و دانشگاهها یکی از اولویتهای ما در سه ماهه سوم سال آموزش در این مراکز است و والدین نیز باید آموزش ببینند.
عباسی کسانی با اشاره به افزایش ۸.۸ درصدی افزایش کلاهبرداری و ۶.۴ درصدی برداشتهای غیرمجاز یا سرقتهای اینترنتی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، عنوان کرد: به طور میانگین کلاهبرداریهای اینترنتی حدود هفت درصد افزایش داشته، اما مجموع جرایم استان در بخشهای مختلف ۲.۶ درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه چنانچه شهروندان به هشدارهای ما توجه کنند و به هر کسی اعتماد نکنند در دام مجرمان گرفتار نخواهند شد، گفت: شماره ۰۹۶۳۸۰ پلیس فتا به صورت شبانه روز آماده دریافت گزارشات مردمی و ارائه مشاوره است.
رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه کسانی با اشاره به ضرورت ارتقای دانش پلیس و زیرساختها همراه با افزایش تنوع جرایم فضای مجازی، افزود: قانون جرایم یارانهای مربوط به سال ۸۸ است و برخی از جرایم آن زمان وجود نداشته، بنابراین قوانینی باید به روز شود .