از چندی قبل سرقتهای سریالی گوشی تلفن همراه در پایتخت به پلیس اعلام شد. سارقان برای سرقتهایشان دو شگرد داشتند. نخستین شگرد آنها این بود که در پشت چراغ قرمزها، خودروهایی که شیشههای آنها پایین بود را انتخاب کرده و در چشم برهم زدنی اقدام به قاپیدن گوشی رانندگان یا مسافران میکردند.
اما شگرد دوم موتورسواران خشن به این صورت بود که در خیابانهای خلوت پرسه زده و با تهدید قمه اقدام به سرقت گوشیهای مدل بالا میکردند و اگر با مقاومت مالباخته مواجه میشدند با دسته قمه، به سر سوژههایشان زده و نقشه سرقتهایشان را اجرا میکردند.
در بازبینی دوربین مداربسته اطراف محلهای سرقت و تحقیقات از مالباختهها، مشخص شد که تمامیسرقتها توسط اعضای یک باند صورت میگیرد. سارقان موتورسوار اما در سرقتها، جایشان را تغییر میدادند و هر دو آنها در قاپیدن گوشیها نقش داشتند.
در حالی که تحقیقات به دستور بازپرس مصطفی تقیزاده برای دستگیری سارقان ادامه داشت، مردی به پلیس مراجعه کرد و از سرقت گوشی تلفن همراهش خبر داد و گفت: من مدیرمسئول و سردبیر یکی از سایتهای خبری اقتصادی هستم. در محدوده خیابان پاسداران در حال عبور بودم که موتورسیکلتی دو ترک راهم را سد کرد. آنها با تهدید قمهای که در دست داشتند، گوشی تلفن همراهم را به سرقت بردند. موضوعی که برایم مهم است، گوشی تلفن نیست بلکه اطلاعات داخل آن است. داخل گوشیام اطلاعات مهمیدر رابطه با صنایع خودروسازی، رمز عبور و شماره تلفن افراد مهم و مسئولان است که میترسم سارقان از این مدارک و شمارهها سوءاستفاده کنند.
با شکایت مرد جوان، تحقیقات ادامه یافت و در بررسیهای کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی پایتخت مشخص شد سارقان گوشی تلفن همراه مدیرمسئول سایت، همان متهمانی هستند که پلیس در جست و جوی آنها برای سرقتهای سریالیشان است.
در ادامه بررسیها هویت یکی از متهمان شناسایی شد و تحقیقات برای دستگیری مردان موتورسوار به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای ویژه سرقت ادامه دارد.