معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: مشکلات شهرک صنعتی ایبک‌آباد اراک نیازمند بررسی‌های کارشناسانه است و بر همین اساس باید یک تیم تخصصی تشکیل شود.

حسن میرزاخانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت:  این تیم باید با کار کارشناسی و اصولی، ابعاد مختلف مشکلات شهرک صنعتی آیبک‌آباد در مقوله تامین آب و استفاده از پساب صنعتی در این شهرک را بررسی کنند.

وی بیان کرد: نحوه توزیع آب در این شهرک، نامشخص است و فرمانداری اراک باید مصوبات در حوزه شهرک صنعتی ایبک‌آباد را پیگیری کند تا تکلیف صاحبان واحدهای صنعتی و تولیدی مشخص شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: باید واقعیت مشکلات شهرک ایبک‌آباد اراک توسط متولیان این بخش برای حل ریشه‌ای پی‌گیری شود.

میرزاخانی در ادامه درباره تامین آب در واحدهای دام و طیور نیز گفت: وزارت نیرو آب مورد نیاز برای پرورش طیور را ۴۰۰ سی‌سی تعیین کرده و جهاد کشاورزی ۶۰۰ سی‌سی را مشخص کرده و این اختلاف مشکلاتی با ایجاد کرده است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک نیز در این نشست گفت: مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی، متنوع است که کمبود مواد اولیه و تامین آن یکی از این موانع است.

«ناصر بیکی» افزود: باوجود واردات مواد اولیه، همچنان واحدهای تولیدی در این زمینه با مشکل مواجه هستند که یکی از علت‌های آن، بی‌نظمی در توزیع موادخام در بورس است.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک، به قوانین دست و پاگیری در فعالیت واحدهای صنعتی اشاره کرد و گفت: این قوانین مزاحم بخش تولید است و از پیشرفت و توسعه در این زمینه جلوگیری می‌کند.

بیکی افزود: شهرک صنعتی ایبک‌آباد به عنوان دومین شهرک صنعتی اراک به علت وجود مشکلات متعدد رشد و توسعه چندانی نداشته است و با وجود برگزاری نشست‌های مختلف همچنان واحدهای مستقر در این شرکت با مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی بیان کرد: بخش خصوصی، انتظار تامین آب برای ادامه فعالیت‌های تولیدی خود دارد که باید این مطالبه به حق و مهم، محقق شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی نیز گفت: شهرک صنعتی ایبک‌آباد و روستاهای اطراف شهرستان فراهان، با چالش کمبود آب مواجه هستند.

«عزت‌اله آمری» افزود: برای استفاده مطلوب لازم است در صورت امکان بهره‌برداری، درآمد و هزینه چاه‌ها به شهرک‌های صنعتی واگذار شود.

وی بیان کرد: از تاریخی که ۱۰۰ لیتر بر ثانیه در اختیار شهرک ایبک آباد قرار گرفت مدیران شهرک باید ظرف یک سال، پساب را انتقال و در اختیار واحدهای صنعتی و تولیدی قرار دهند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مرکزی گفت: شهرک ایبک‌آباد به غیر از این میزان پساب، منبع دیگری برای تامین آب ندارد، بنابراین باید از این محل، نیاز صنایع مستقر در این شهرک تامین شود.

بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

استان مرکزی دومین قطب صنایع مادر تخصصی و قطب چهارم صنعت کشور است و از نظر تنوع محصولات صنعتی، در کشور آوازه دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.