حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق در نشست هماندیشی با موضوع فعالیتهای معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه اظهار کرد: معاونت حقوقی با تعامل مستمر با مرکز و کانون وکلا رویکرد حمایتی نسبت به این مجموعهها به عنوان نهاد مدنی مستقل داشته باشد به طوری که آنها باور کنند که میخواهید به سلامت و استقلال این نهاد مدنی کمک کنید.
حجت الاسلام والمسلمین مصدق افزود: رویکرد قوه قضاییه تقویت جایگاه کانون وکلا و مرکز وکلای قوه قضاییه به عنوان نهادهای مدنی و مستقل است و تقویت نهاد وکالت در واقع تقویت حقوق عموم مردم و تضمین کننده سلامت دادرسی است.
وی افزود: اساساً کانون وکلا یک نهاد پیوسته با جامعه قضایی است و نمیتواند به عنوان کسب و کار همانند یک بنگاه کسب و کار تلقی شود و در موضوعات مربوط به وکالت حتماً بایستی دیدگاه قوه قضاییه اخذ شود و در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی پیگیری گردد.
استقلال نهاد وکالت به معنی نفی نظارت قانونی نیست
وی افزود: استقلال نهاد وکالت به معنی نفی نظارت قانونی نیست، ولی نظارت نباید به معنای مچگیری تفسیر شود و بسیاری از مشکلات در حوزه وکالت، با تعامل با کانونهای وکلا و مرکز وکلا توسط خود این دو نهاد رفع میشود.
دیگر چه امیدی میتوان به قوه قضاییه داشت؟؟
بی شک این مسئولین هم در ظلم و انحصارطلبیِ کانون وکلا شریکند.
خداوند از شما نگذرد.
متاسفانه بعضی مقامات قوه قضائیه در مقابلِ قانون مجلس اظهار نظر میکنند و از انحصارطلبیِ کانون وکلا دفاع میکنند.
بی شک این مسئولین هم در برابر ظلم کانون وکلا به ملت مسئولند.
امیدواریم که با جدیت پیگیری شده و به نتیجه مطلوب برسد.
وکلای هر دو گروه هم کانون و هم مرکز مشاوران شده بنگاه های تجاری مالی اقتصادی ارزی ریالی پولی بانکی و نه مدنی و حقوقی و غیره، خداوکیلی فط به فکر پول هستند اونهم چند ده میلیاردی در شهرهای کوچک تهران که الی ماشاءالله!!!
آیا شنيده اید فلان قاضی ( دادیار ، بازپرس ،رئیس شعبه و ...)هم وکیل دارد؟
آیِ معاون با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه.
مگر وکلا از ملت پولهای کلان نمی گیرند ؟
در راه خدا که کار نمی کنند