دانستن برخی فوت و فن‌ها و ترفند‌های مربوط‌به آشپزی و مواد غذایی موجب می‌شود تا بتوانید خیلی راحتتر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید.

معمولا آشپزی برعهده کدبانو‌ها و خانم‌های خانه است که با سلیقه و درنهایت عشق و علاقه غذا‌های خوشمزه‌ای را برای خانواده تهیه می‌کنند. تقریبا همه خانم‌ها می‌دانند هر غذایی را چطور درست کنند یا مواد غذایی را چگونه طبخ کنند تا درنهایت یک غذای خوشمزه و سالم بپزند.

در این مطلب با ارائه ۵ ترفند طلایی که در آشپزخانه به کارتان می‌آید، همراه ما باشید. 

۱ـ سفید کردن قارچ

اگر می‌خواهید قارچ‌ها بعد از شستشو سفید و درخشان باشند، کافی است موقع شستن قارچ ابتدا کمی آب را داخل کاسه بریزید و قارچ‌ها را داخل آن بیاندازید. حالا یک قاشق آرد گندم به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید و اجازه بدهید قارچ‌ها به مدت ده دقیقه بمانند؛ سپس آن‌ها را آبکش کنید و بشویید.

۲ـ ترد شدن سیب زمینی سرخ شده

برای ترد شدن سیب زمینی سرخ شده نیازی به فریز کردن یا نیم پز کردن سیب زمینی نیست. کافی است زمانی که سیب زمینی‌ها دارند داخل روغن داغ سرخ می‌شوند، یک قاشق غذاخوری آرد گندم به روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این صورت سیب زمینی‌های شما با روشی آسان ترد و بازاری می‌شوند.

۳ـ جلوگیری از سر رفتن غذا

اگر همیشه نگران سر رفتن سوپ، خورش و یا غذا هنگام پخت هستید، کافی است وقتی سوپ یا غذای شما جوش آمد، دو تکه یخ داخل قابلمه بیاندازید. در این صورت دیگر غذا سر نمی‌رود.


بیشتربخوانید 


۴ـ جلوگیری از کپک زدن پنیر

اگر پنیری که خریداری کردید، آب نمک ندارد و داخل ظرف خشک مانده و کپک زده است، یک راه حل آسان برایتان داریم. کافی است دو تا سه حبه قند را در اطراف پنیر داخل ظرف بگذارید. در این صورت دیگر پنیر شما کپک نمی‌زند.

۵ـ تازه نگه داشتن هویج برای مدت طولانی

به گزارش فرادید، اگر شما هم جز آن دسته افرادی هستید که همیشه هویج‌هایتان در یخچال سیاه می‌شود و کپک می‌زند، به این توصیه عمل کنید. بعد از اینکه هویج را خریداری کردید، آن‌ها را خوب بشویید و پوست هویج‌ها را بگیرید؛ سپس داخل کیسه بگذارید و در یخچال نگهداری کنید. در این صورت هویج برای مدت طولانی سالم و تازه باقی می‌ماند.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پوران خسروی
۰۹:۰۲ ۲۴ شهريور ۱۴۰۲
عالی بود ممنونم
Iran (Islamic Republic of)
تبسم
۱۶:۳۳ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲
من انجام دادم خیلی خوب بود شما هم وقتی انجام ندادی نظر نده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۴ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲
فویل خطرناکه یکبار یک صابون مخصوص صورتم دکتر داد گذاشتم لای فویل فرداش خواستم استفاده کنم خاکستر بود
Iran (Islamic Republic of)
آشنای دور
۰۲:۰۶ ۲۱ شهريور ۱۴۰۲
اتفاقا درسته .من سالهاس هویج و پوست میکنم وتمیز میکنم تو پلاستیک تو یخچال میزارم خیلی خوب میمونه.امتحان کنید شماهم
Germany
ناشناس
۱۹:۵۱ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
خیلی چرت بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
خیلی راه حل ها چرت بود
Iran (Islamic Republic of)
ماری
۰۹:۱۰ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
سلام.هویچ رو بشورید خشک کنید درکیسه نایلون نگهداری کنید. طولانی مدت سالم میمونه
نیازی نیست کثیف تویخچال گذاشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۲ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
قارچ رو موقع سرخ کردن آبلیمو بزنی سفید میشه خیلی بهتر از آرد هست خیلی هم باتجربه نیستی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۷ ۱۹ شهريور ۱۴۰۲
چرا چرت میگی هویج را پوست بکنیم در یخچال بذاریم می کندد
باید بدون شستن و پوست کندن در نایلون گداشته بعد در یخچال بگداریم
Iran (Islamic Republic of)
زهره
۰۳:۰۵ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
باید سروته هویج روبزنی ودریخچال نگه داری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۱ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
چه اشکالی داره خوب باهم صحبت کنیم
France
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
و سر هویج را جدا کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۱۹ شهريور ۱۴۰۲
فویل مضر برای سلامتی هست در آشپزی. لطفا عکسی که تخم مرغ روی فویل داره پخته میشه را از سایت حذف کنید. باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۵ ۱۹ شهريور ۱۴۰۲
در زمان گرانی ها خیلی عالی بود دست شما درد نکند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۸ ۲۰ شهريور ۱۴۰۲
مثلا چی گفت که به زمان گرانی ربط داشته باشه.
توصیه ای هم که در باره هویج بود کاملا دروغ بود انجام ندید هویج خراب میشه