معاون وزیر تعاون:

گسترش دایره آموزش‌های مهارتی کشور هدفگذاری شده است

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به تاکید بیانیه گام دوم انقلاب در خصوص اهمیت نهضت ملی مهارت آموزی اعلام کرد: گسترش دایره آموزش‌های مهارتی این سازمان در داخل و خارج از کشور هدفگذاری شده است.

مهرداد عظیمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عصر شنبه در آیین گشایش سه طرح آموزش مهارتی و نیروگاه خورشیدی در کرج گفت: پیرو منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب و تاکید بر نهضت ملی مهارت آموزی و برنامه‌های اشتغال آفرینی دولت سیزدهم، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برنامه‌های متعددی به اجرا در آورده است.

وی ادامه داد: یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال برای جوانان است که تحقق این امر از مسیر مهارت آموزی فراگیر می‌گذرد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: بر همین اساس ۲ موضوع مهم یعنی کیفی سازی امکانات و آموزش‌های موجود و توجه به رشته‌های جدید آموزشی را هدفگذاری کرده ایم.

وی ادامه داد: در بحث کیفی سازی آموزش‌های مهارتی نیاز به بهینه سازی امکانات و استفاده از استاندارد‌های آموزشی مناسب است که در این بخش برای تامین زیر ساخت‌ها به دولت و مجلس اعلام نیاز شده است.

عظیمی گفت: توجه به مهارت‌های جدید به عنوان برنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نیز با جدیت دنبال می‌شود تا بتوانیم نیاز‌های روز جامعه را پاسخ دهیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به راه اندازی مراکز آموزش مهارتی کنارکارگاهی و صنایع کشور، افزود: امروز این مهم در حال تحقق و گسترش است و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در کنار صنایع بزرگ مانند پتروشیمی و فولاد و سایر صنایع قرار گرفته است.

وی ادامه داد: حضور مربیان سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در صنایع بزرگ تولیدی کشور افزون بر ارتقای سطح کارایی کارکنان این مجموعه‌ها به شناسایی نیاز‌های جدید آموزشی می‌انجامد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: براین اساس، نیاز‌های آموزشی برای بخش‌های مختلف صنایع شناسایی و به فراخور نیاز اقدام آموزشی صورت خواهد گرفت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: امروز نیز با همکاری وزارت امور خارجه، دیپلماسی آموزش مهارت بین المللی برای کشورمان شکل گرفته و سازمان آموزش فنی و. حرفه‌ای با تعدادی از کشور‌های جهان همکاری آموزشی دارد.

عظیمی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از حدود ۹ هزار استاندارد و ۱۶ دپارتمان آموزشی برخورداراست، گفت: همکاری با کشور‌های هدف در سه بخش صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: برخی کشور‌ها فاقد زیر ساخت‌های آموزشی و مهارتی هستند که سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ایران در تامین زیرساخت‌ها با آن‌ها همکاری دارد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اعزام مربی به برخی کشور‌های هدف یا پذیرش مربیان خارجی در ایران اضلاع دیگر همکاری‌های بین المللی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با کشور‌های جهان را تشکیل می‌دهد.

عظیمی با اشاره به بازدید ۳۰ دیپلمات خارجی از امکانات آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در هفته‌های اخیر اظهار کرد: همکاری و مشارکت آموزشی با کشور‌های مختلف در حال گسترش است که در این زمینه بخش اقتصادی وزارت امور خارجه کشورمان به خوبی نقش آفرینی می‌کند.

وی تاکید کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در کنار توسعه زیر ساخت‌های آموزشی درون سازمانی و افزایش رشته‌های آموزشی، رویکرد فعالیت آموزشی در کنار صنایع مختلف کشور و همکاری‌های بین المللی را با جدیت دنبال می‌کند تابتواند نیاز‌های آموزشی داخل را محقق و همکاری‌های بین المللی را بسط و گسترش دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.