سید محمد موسی کاظمی،مسئول آشپزخانه و نانوایی موکب حرم بانوی کرامت به تشریح فعالیتهای آشپزخانه موکب آستان مقدس قم پرداخت و گفت: از ابتدای فعالیت موکب روزانه به صورت میانگین ۱۸ هزار وعده غذای گرم طبخ و در کنار میان وعدههای متنوع میان زائران توزیع شده است.
او افزود: توزیع روزانه ۱۵ هزار پذیرایی چای، شربت، میوه و بستنی و ۵۰ هزار آب لیوانی از دیگر خدمات ارائه شده در موکب آستان مقدس است.
مسئول آشپزخانه و نانوایی موکب حرم بانوی کرامت تصریح کرد: در آشپزخانه موکب ۱۲ نفر از خدام مشغول به آشپزی و تهیه غذا هستند و در نانوایی نیز ۸ نفر به تهیه نان میپردازند.
او خاطرنشان کرد: در تهیه و طبخ غذا سعی شده غذاهایی تهیه شود که برای زائر بهتر و مقویتر باشد و در کنار غذای اصلی آب دوغ خیار نیز توزیع میشود که برای زائر گواراتر باشد.
موسی کاظمی رعایت بهداشت در مجموعه آشپزخانه و نانوایی موکب را یک اصل مهم دانست و گفت: بیشتر مراحل آماده سازی مواد اولیه غذاها قبلا در خود آشپزخانه حرم مطهر انجام شده و در اینجا نیز بسیار به مقوله رعایت نظافت و بهداشت فردی و محیط اهمیت داده میشود.
او هدف از تلاش خدام را خدمت به زوار اباعبدالله الحسین (ع) دانست و ابراز امیدواری کرد که خود حضرت پذیرای این عرض ارادتها باشد.
موسی کاظمی در پایان بر توسعه کمی و کیفی محیط آشپزخانه و نانوایی تاکید کرد و گفت: اگر در آینده تعداد زوار و اسکان در موکب بیشتر شود طبعا نیازمند توسعه کمی محیط آشپرخانه هستیم، توجه به تهویه و سرمایش آشپزخانه و نانوایی نیز بسیار مهم است و امیدواریم این مشکل سرمایش حل شود.
او عنوان کرد: در نانوایی موکب آستان مقدس بانوی کرامت روزانه حدود ۴هزار قرص نان و حدود ۲۵۰ قرص شیرمال پخت میشود.