سرهنگ جلیلیان گفت: کاربران باید نسبت به دریافت فایلها از منابع نامعتبر دقت لازم را داشته باشند و از دانلود و نصب این گونه نرم افزارها خودداری کنند.
وی اضافه کرد: جلیلیان افزود: بهترین روش دریافت برنامه های ادعیه و فایلهای مذهبی خرید از سایت ها و مارکتهای معتبر است و به کاربران از دریافت اپلیکیشن های مخرب از طریق موتورهای جستجو یا تبلیغات در شبکه های اجتماعی خودداری کنند.
وی گفت: افزایش سوء استفادههای احتمالی در این ایام متصور است و این افراد با ارائه فایلها و ادعیههای مذهبی برای دانلود که برخی از آنها آلوده به بدافزار بوده و به محض دانلود، به سیستم قربانی نفوذ کرده و اطلاعات کاربر را به سرقت می برند.
جلیلیان در بخش دیگری از سخنان خود به کلاهبرداری تحت عنوان «نذری اینترنتی» در فضای مجازی اشاره کرد و گفت که هوشیاری در مقابل ترفند این افراد ضروری است.
وی افزود: این افراد با جلب اعتماد مردم درفضای مجازی با دریافت مبالغی به عنوان نذری و یا کمک به افراد نیازمند حساب کاربران را هک کرده و سپس نسبت به برداشت آن اقدام می کنند.
رئیس پلیس فتای البرز اضافه کرد: این افراد با انگیزه کلاهبرداری از کاربران با ایجاد سایت و صفحه جعلی اقدام به دریافت کمک های مردمی تحت عنوان نذورات کرده ضمن آن که درخلال عملیات پرداختی مردم حساب های آنان را رمز گشایی می کنند.
وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.