رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز برداشت انگور از باغ‌های استان گفت: کشاورزان استان، انواع مختلف انگور را از سطح ۲۱ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ برداشت می‌کنند.

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: پیش بینی می‌شود که امسال ۲۳۰ هزار تن انگور از گونه‌های مختلف در شهرستان‌های گوناگون استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی با بیان اینکه شهرستان ارومیه رتبه اول را از نظر سطح زیر کشت این محصول دارد، افزود: از مجموع انگور تولیدی آذربایجان غربی، ۱۹۲ هزار تُن به صورت آبی و بقیه به صورت دیم برداشت می‌شود.

وی اضافه کرد: انگور دومین محصول باغی استان بوده و بیش از ۳۰ هزار بهره بردار به طور مستقیم و ۳۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در امر داشت و برداشت، بسته‌بندی و حمل و نقل انگور فعالیت کرده و از این راه امرار معاش می‌کنند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری در تولید انگور را به خود اختصاص داده است، گفت: سالانه بیش از ۴۱۰ تُن آب‌غوره توسط سه واحد صنعتی در استان استحصال می‌شود که در مصارف خانگی و تهیه سالاد‌ها و چاشنی غذا‌ها به‌کار می‌رود؛ البته بخش عمده‌ای از آب‌غوره نیز در استان نیز به روش سنتی خانگی تهیه می‌شود.

شهبازی با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان سالانه به کشور‌های همسایه صادر می‌شود، گفت: از کل محصول تولیدی ۶۰ درصد به صورت تازه خوری در استان و سایر نقاط کشور مصرف شده، مقداری نیز صادر شده و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت آب میوه، کشمش و شیره انگور فرآوری می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.